Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 4/2015: Lain oikeudenmukaisuus

Lain oikeudenmukaisuus

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Ihmiset elävät muuttuvassa maailmassa ja heidän on hyväksyttävä tämän olevan sääntö. Joillekin nämä muutokset vaikuttavat uhkaavilta ja epätoivotuilta, kun taas jotkut, ja varsinkin nuoret, vastaanottavat ne avosylin. Olkaa vakuuttuneita siitä, että muutokset ovat kaikkien parhaaksi, mikä yksittäinen kantasi asiaan onkaan, sillä ne heijastavat ajan tarpeita ja ne ovat väistämättömiä sekä oikeudenmukaisia.

Ihmisten tulisi ymmärtää, että he itse luovat ne olosuhteet joilla nämä muutokset vaikuttavat heidän elämäänsä. Kun tämä oivallus alkaa kantaa hedelmää, sulavampi muutos uuteen aikaan tulee olemaan pääsääntö.

Ohjeemme ihmisille on tämä: älkää pitäkö kiinni näkymättömien voimien syyttämisestä, vaan ymmärtäkää oma osanne oman aikanne muutosten luojina. Olkaa vakuuttuneita, että näistä muutoksista tulee seuraamaan taivaallista iloa.

Lähde: Share International -lehti, 04 / 2015.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun