Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/2010: Ihmiskunnan lopullinen voitto

Ihmiskunnan lopullinen voitto

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Ihmiskunnan tuleva elämä tulee osoittautumaan oikeudenmukaisemmaksi ja stressittömämmäksi kuin nykyinen. Monille miljoonille se tulee osoittautumaan myös äärettömän paljon mielenkiintoisemmaksi. Jälleenrakentamisen työtaakka on niin suunnaton, että pelkästään siinä elämänalassa, monien luovuuden taidot tulevat saamaan loputtomasti innoitusta. Myöhemmin, kun alustava esoteerisemman opetuksen tarve katsotaan tarpeelliseksi, tulvapadot tulevat aukeamaan ja tavaton pidätetty tiedonjano tulee ilmenemään kautta maailman. Ihmiset tulevat ällistymään siitä mitä kaikkea tiedettävää onkaan, ja he tulevat innokkaasti toimimaan tyydyttääkseen tiedonjanonsa. Valtaisa koulutusohjelma tulee tarjoamaan tarvittavan tiedon ja ymmärryksen.

Tieto vihkimyksen olemisesta kehityksen kulun keskiössä, tulee inspiroimaan tuhansia ottamaan omiin käsiin kehityksensä, ja tulevat siten aloittamaan tarpeellisen työn oman käyttövälineensä kehittämisessä. Joidenkin Mestarien toimiessa avoimesti, ennenkokematon sykäys tulee tulemaan tälle työlle, ja paljon tullaan saavuttamaan suhteellisen lyhyessä ajassa. Lähes viisi miljoonaa ihmistä seisoo jo nyt ensimmäisen vihkimyksensä portilla. Heidän lukumääränsä kasvaa monilla tuhansilla ennen pitkää.
Vihkimysprosessin mysteriot tulevat näin inspiroimaan ja yhdistämään ihmiskuntaa asettamaan askelensa vakaasti vapautuksen polulla.

Tällainen näkemys tällä hetkellä saattaa vaikuttaa olevan kaukana todellisuudesta, jopa naiivi, mutta Maitreyan ja Hänen Mestareidensa ulkoisella läsnäololla tulee olemaan ilmiömäinen vaikutus kirjaimellisesti miljoonien ihmisten mieliin ja sydämiin kaikissa maissa. Nuo miljoonat tulevat silloin seisomaan valmiina, heidän pyrkimyksensä puhtaana  sekä korkeana, valmiina uuden maailman luomiseen ja valmiina aivan uudenlaiselle näkemykselle siitä, mitä tarkoittaa elää Maa-planeetalla.

Monet heistä, ehkä jopa enemmistö, ovat nuoria ja suhteellisen puhtaita vanhempiensa kyynisyyden ja rajattoman ahneuden tahroilta. Täten he näkevät selkeinä vastaukset niihin ongelmiin, jotka pähkäilyttävät heidän menneen lumeiden sokaisemia vanhempiaan. Nämä nuoret ihmiset tulevat muovaamaan maailman uusiksi vanhemmilleen. He ovat syntyneet tätä tarkoitusta varten ja he tulevat vastaamaan Maitreyan kutsuun. Ja monet heistä tulevat jo valmiiksi koulittuina ja valmistautuneina niihin heitä odottaviin tehtäviin, jotka he pelottomasti ja ilolla tulevat suorittamaan.

Älkää pelätkö. Maailma on turvassa näissä nuorissa käsissä. He odottavat innokkaasti mahdollisuuttaan palvella ja pelastaa. Monet tänään näkevät selkeästi ihmisten heikkoudet ja viat. Harvemmassa ovat todellakin ne, jotka näkevät sen pyhyyden, joka antaa meille, teidän Vanhemmille Veljillenne, varman tiedon ihmisen lopullisesta voitosta.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 2010.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun