Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/2015: Lopullinen valinta

Lopullinen valinta

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Vihdoin, kun ihmiskunta huomaa nykyisen kiinnostuksensa sotaan ja väkivaltaan olevan haihattelua ja luopuu väkivallan välineistään, se tulee kokemaan suurenmoisen muutoksen. Tämän tervetulleen ihmisten toimintamallin muutoksen ensimmäiset merkit on jo nähtävissä niissä miljoonissa, jotka nyt marssivat vaatien rauhaa ja oikeudenmukaisuutta sekä vastustaen sotaa. Nämä spontaanit ja maailmanlaajuiset mielenosoitukset ovat varma merkki, että ihmiskunta on valmis luopumaan menneestä ja, oikein ohjattuna, ottamaan uuden suunnan. Tämä aika lähestyy nopeasti. Nykyisen trauman ja stressaavien olosuhteiden keskelläkin uuden tulevaisuuden näkymä avautuu niiden miljoonien sydämiin ja mieliin, jotka enemmän tai vähemmän vastaavat kutsuun. Ihmiset heräävät rauhan välttämättömyydelle, ihmiskunnan säilymisen uhan edessä. On vain harvoja, jotka epäilevät sydämissään tätä, riippumatta siitä, kuinka paljon he ovat tekemisissä sodan kanssa. Täten ihmiskunnan lopullisen ratkaisun näyttämö on valmis.

Näkemys
Tavallisen tarkastelijan silmin maailma on jaettu ja dominoitu niiden toimesta, jotka eivät jaa rauhan näkemystä ja jotka näkevät vain varallisuuden ja vallan mahdollisuudet jokaisessa palopesäkkeessä. Vaikka heitä on monia, ihmisten enemmistö on kyllästynyt sodan turhuuteen ja etsii kertakaikkisesti tapaa lopettaa tuo hölmöily. Heidän sydämissään palaa toivo uudesta ajasta ja edistyksestä kaikille. Nämä ihmiset, jokaisessa maassa, edustavat maapallon toivoa.

Näille ihmisille Maitreya tulee osoittamaan sanansa Hänen tullessa julkisuuteen. Heille Hän osoittaa tulevaisuuden vision parhaillaankin. Mijoonalukuisina he tulevat nopeasti reagoimaan Hänen pyyntöönsä ja sytyttämään toivon kaikissa.

Täten Maitreya tulee vakuuttamaan ihmiset siitä, että holtiton vihanpito on turhaa ja vaarallista. Että ongelmat tänään ovat globaaleja, eikä niitä voida ratkaista sotien. Että vain yhteistyö tuo ihmisille runsautta ja rauhan. Että vain veljinä ja käsikkäin, ihmiset voivat astua uuteen, heidän hoivaansa odottavaan maailmaan.

Onnellisuus
Täten tulevat ihmiset päättämään ja kääntymään pois rotkon reunalta. Täten he tulevat osoittamaan valintansa elämän puolesta sekä onnellisuuden puolesta, ja silmät toivosta kimaltaen he aloittavat yhdessä maailman jälleenrakentamistyön. Päätöksen hetki on lähellä, lähes jo täällä. Maitreya on valmis ja innokas näyttämään tien, ohjaamaan suunnan. Miljoonat odottavat Hänen ohjeitaan ja innoitustaan, viisauttaan ja rakkauttaan. Maitreya tulee turvaamaan tulevaisuuden kaikille.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 2015.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun