Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 6/2019: Muutoksen hanskaaminen

Muutoksen hanskaaminen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun Maitreya astuu maailman näyttämölle, ihmisillä alkaa kiihkeä pohdinnan ja sydämensä tutkiskelun ajanjakso. On täysin odotettavissa, että joillekin siitä tulee kivulias ja jopa traumaattinen ajanjakso. Koska miljoonat tänä päivänä ovat niin uppeluksissa vanhan ideoissa sekä tavoissa ja ovat niin peloissaan oudon ja tuntemattoman tulevan osalta, ihmiset tulevat haluamaan ottaa selkoa tuolloin vallitsevasta uudesta tilanteestaan.

Radikaalin ja perinpohjaisen muutoksen välttämättömyys tulee pian viemään kasvavan lukumäärän valtiomiesten ja poliitikkojen ajan, kun he innokkaina haluavat antaa äänensä ja jättää jälkensä aikaan. Vaikkakin muutosten on oltava kauaskantoisia, tullaan myös huomaamaan, että niiden on myös oltava oikeasuhtaisia sille, mikä on ihmisten kyky mukautua. On hyödytöntä liian innokkaasti yrittää pakottaa muutoksen tahtia. Radikaalisti, mutta loogisesti ja koeteltu askel kerrallaan, on uudet peruskivet rakennettava. Vain sellaisilla kantavilla perustuksilla voidaan uuden yhteiskunnan vakaus taata.

Kun Maitreya ensi kerran julkisesti kertoo suunnitelmistaan ja toiveistaan maailman palauttamiseksi, Hänen rakkauden energiansa – Erottelun miekka – tulee entisestään syventämään nyt vallitsevia jakolinjoja. Ihmiset tulevat valitsemaan puolensa, joko Hänen ehdottamiensa kaikkien hyväksi tähtäävien periaatteiden puolesta, tai niitä vastaan. Näin tulee olemaan. Täten eripuran ja tyytymättömyyden ajanjakso tulee edeltämään uuden hyväksyntää. Kuitenkin hiljalleen jopa kaikkein vähiten suostuvaiset tulevat myöntämään tarpeen uudelleen järjestellylle maailmalle ja tulevat osaltaan tuomaan painoarvonsa käsillä olevaan tehtävään.

Tulee alkamaan ajanjakso, jollaista ei milloinkaan Maan päällä ole nähty. Jokaisen toimesta ja kaikilla tasoilla muutokset tulevat kulkemaan loogista uomaansa, valaen lain kirjaimeen, periaatteeseen ja muotoon kaikkien toiveet. Näin ihmiset tulevat jälleen ottamaan hallintaansa oman tulevaisuutensa ja ainiaaksi kääntymään poispäin kuilun reunalta. Tietenkään kaikki eivät tule katsomaan tulevaan samanlaisella tyytyväisyydellä. Joka elämänalalta löytyvät kiihkoilijat on kutsuhuudoin ja taivutteluin saatava ruotuun. Ajan saatossa jopa he hotka eniten vastustelevat, tulevat luopumaan vastaanhangoittelustaan ja tulevat osallistumaan työhön yhteiseksi hyväksi.

Yksinkertaisempi ja parempi elämä odottaa uuden ajan rakentajia. Nyt on koettelemuksen ja valinnan aika. Kun ihmiset tämän ymmärtävät, he tulevat kerääntymään Maitreyan ympärille ja tulevat halukkaasti hakemaan Hänen ohjaustaan ja lohdutustaan, onnellisena siitä, että ovat avuksi ja tietoisia identiteetistään Hänen tavoitteidensa valossa.

Lähde: Share International -lehti, 06 / 2019.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun