Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 10/2020: Laillisuusperiaate

Laillisuusperiaate

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Laillisuusperiaate

Koska ihmiskunta on, suurelta osin, luopunut laillisuusperiaatteesta, se on kokenut sarjan katastrofeja, jotka se on nimennyt “Jumalan teoksi”. Nämä “ihmisen teot” kuvastavat vain heikosti Maan suunniteltua evoluutiopolkua. Kun ihmiset ymmärtävät tämän, he tulevat yhteisponnistuksella uudelleensuuntaamaan ajattelunsa ja toimintansa ja siten oikaisemaan “laillisuusperiaatteen”. Hiljalleen Lain rytmi tulee soluttautumaan elämään ja uudenlainen sopusointu ja suurempi tasapaino ovat seurausta tästä.

Tämän kehityksen avustamiseksi suuri Avataara on Maitreyan tukena. Rauhan tai Tasapainon Henki vuodattaa kosmista läsnäoloaan maailman kaaokseen Tapahtuman ja Vastatapahtuman Lain avulla. Vielä ihmiset voivat havaita tämän muuttavan voiman vasta heikosti. Joka tapauksessa tasapainon energiat läpäisevät Maan. Näin ollen ihmiset voivat luottaen odottaa ainutlaatuisen tyvenen aikaa, todellakin erilaista kuin tämän päivän kaaos.

Tuon ennenkokemattoman rauhan ja rauhallisuuden aikakauden kuluessa uusi sivilisaatio tulee kasvamaa aina vain loistavampiin korkeuksiin: kurkottaen tähtiin, ihminen tulee valloittamaan avaruuden ja kumoamaan ajan illuusion. Kosmoksen energiat, tänään vielä tuntemattomina, tullaan valjastamaan ja pannaan käyttöön. Kasvava pyhyyden tunne tulee ajamaan ihmisen kääntämään katseensa syvälle sisimpäänsä, siten löytäen todellisen minuutensa ja ykseytensä Jumalan sekä luonnon kanssa ytimen. Näin ihmisen elinympäristö, enää raiskaamattomana ja hyväksikäyttämättömänä ihmisen tarpeisiin, tulee kukoistamaan ja antamaan kaiken tarpeellisen hänen tarpeisiinsa.

Näin uusi sivilisaatio tulee osoittamaan seuraavan suuren harppauksen Suunnitelman toteutumisessa. Näin ihminen tulee jälleen kirimään kiinni evoluutionsa liikevoiman, jonka on kadottanut niin kauan sitten. Jä näin, Me, Vanhemmat Veljenne, katselemme ja kannustamme, varoitamme ja suojelemme sekä koemme ilon ihmisen paluusta aitauksen suojaan. Näin tulee olemaan.

Kuten Maitreya on niin monasti sanonut: “ihmisen tulee nähdä itsensä yhtenä”. Tämä on välttämätön ensiaskel kaikelle tulevalle kehitykselle ja tuon ehdon toteutumiselle kaikki muu niveltyy. Maitreyan ja Hänen ryhmänsä ensimmäinen tehtävä on osoittaa, että näin on, ja että vasta sen myötä itsetuho voidaan estää, että vain sitten ihmisen piilevä potentiaali voidaan päästä valloilleen hänen seuraavaan sekä suureen saavutukseensa.

Emme epäile, etteikö ihminen tule heräämään ykseydellensä. Kaiken ihmisen levottoman pyrkimisen taustalla on kajastava oivallus, että kaikkien on oltava jakamassa ihmisen tämänpäiväisten moninaisten ja valtavien ongelmien ratkaisemisessa. Ja, että vastuu, kuten ongelmatkin, ovat maailmanlaajuisia ja jakamattomia, ja että vain yhteistyöllä sekä itsensä unohtamalla ne voidaan riittävällä tavalla kohdata ja voittaa.

Maitreyalla, pian tullessaan maailman näyttämölle, on tehtävänään avata ihmisen mieli näille totuuksille. Älkää epäilkö Hänen kykyään älkääkä Hänen onnistumistaan.

Lähde: Share International -lehti, 10 / 2020.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun