Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 4/2006: Yllin kyllin merkkejä

Yllin kyllin merkkejä

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Aina silloin kun ihminen on ymmällään, niin kuin nyt, mennäkö eteenpäin vaiko taaksepäin, vasempaan vai oikeaan, ilmaantuu mielenkiintoinen ilmiö: merkkejä etsitään, jopa niiden toimesta, jotka eivät niistä perusta; selittämättömät tapahtumat otetaan tosissaan ja niille annetaan merkitys; ihmiset etsivät avainta siihen oveen, jonka kautta heidän on käytävä kulkeakseen tulevaisuuteen, vielä epävarmoina mitä tuo tulevaisuus tullessaan tuokaan.

Merkkejä, jotka ohjaisivat heitä on yllin kyllin, mutta ihmiset unohtavat pian ihmeet, joita heidän ylleen on vuosien ajan vuodatettu. Näin, pääsääntöisesti, ihmiset ohittavat juuri ne osoitukset, joita he etsivät ja joita he anelevat.

Pian tulee aika kun ihmiset muistavat merkit ja hyväksyvät ne tosina ennusteina tulevista ajoista. He tulevat ymmärtämään ne suunniteltuna ilmentymänä, joka on ajoitettu Maitreyan ja Hänen Mestareidensa ryhmän julkituloon tänä erityislaatuisena maailmanhistorian ajanjaksona. Nuo merkit ihmiselle siitä, että Maan päällä jotain ihanaa ja merkittävää on tekeillä, ovat moninaiset ja runsaat. Niille, joilla on silmät joilla katsoa, nuo merkit ovat toimineet muistuttimena siitä, että on elämänalueita, jotka säilyvät ihmiselle tuntemattomina ja mysteerisinä, että on lakeja, joista ihminen tietää vain vähän ja, ennen kaikkea, siitä ettei ihminen on yksin.

Vahvistus

Jos on merkkejä, on myös niiden luojia. Kaikki uskonnolliset ryhmät odottavat omaa pyhää julkistusta ja lukevat nuo merkit uskonsa vahvistuksena. Tällainen vahvistus saattaa heidät yli vaarallisten aikojen ja antaa heille toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Tällä tavoin odotuksen ja toivon ilmasto muovautuu miljoonien keskuudessa ja valmistelee heidät tuleviin tapahtumiin, jotka nyt ovat väistämättömiä. Vain harvat voivat kieltää merkit, vaikkakin niiden merkitys olisi epäselvä. Ne vauhdittavat ihmisen intuitiota ja mielikuvitusta ja ne avaavat ihmisen sydämen tuleville paljastuksille.

Loputon

Liikkuvista ja itkevistä patsaista rakennusten julkisivut kaunistaviin valokuvioihin kautta maailman; valoa loistavista valoristeistä maitoa juoviin hindu-jumaliin, merkit ovat loputtomia. Harvat voivat olla niistä liikuttumatta.

Epäilijöitä ja skeptikkoja on tietenkin aina. Muttei enää kauaa. Hyvin pian, odotuksen ilmapiiri tulee kasvamaan ja syöpymään ihmisten mieleen ja sydämeen kaikkialla ja siihen odotuksen ilmanalaan Maitreya tulee astumaan ja aloittamaan avoimen työnsä. Näin tulee olemaan.

Lähde: Share International -lehti, 04 / 2006.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun