Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/2003: Elämisen salaisuus

Elämisen salaisuus

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Tänä päivänä on enää harvojen tiedossa, että entisinä aikoina, kun ihminen oli nuorempi ja viisaampi, sana ”varastaa” oli kaikissa kielissä tuntematon. Viisauden Mestarit elivät silloin avoimesti ihmisten keskuudessa ja kannustivat ihmisiä elämään ilman rikollisuutta. Yksikään ovi ei ollut lukossa ja jakaminen oli sääntö. Tämä siunattu tila kesti pitkiä aikoja ja monissa paikoissa.

Voi kuinka pitkälle ihminen onkaan tipahtanut tuosta loistosta. Kuinka pitkälle tarkoituksestaan hän onkaan harhautunut. Tänään ihminen seisoo valinnan edessä: yksi polku, jakautuneisuuden ja erottelun polku, jolla ihminen nyt seisoo johtaa väistämättä kadotukseen. Toinen tie johtaa ihmisen kohtalonsa toteutumiseen, ihmeeseen, jota ei tänään vielä voi kuvailla, tie, jolla ihminen tulee itsensä sisältä löytämään tavan muuntua Jumalaksi.

Auttaakseen ihmisiä valinnassaan, Mestarit ovat taas kerran palaamassa maailmaan, jossa Hekin ovat taistelleet ja kärsineet, kuten ihmiset tänään tekevät, epävarmoina polusta ja tarvittavista toimista. Syvästä kokemuksestaan ja tiedostaan He tulevat tarjoamaan neuvojansa ja tulevat ohjaamaan ihmisen takaisin kuilun partaalta. Näin tulee olemaan ja näin tulee ihminen jälleen aloittaamaan taipaleensa kohti vuoren huippua, varmana tiedosta, että heidän opettajansa, heidän isot veljensä, eivät tule hylkäämään heitä tai ohjaamaan heitä harhaan.

Jaa
Kun ihmiset päättävät yhdessä jakaa tämän yltäkylläisen maailman antimet, erityislaatuinen ja mystinen tapahtuma tulee koittamaan. Kuin yhdestä iskusta ihmiset tulevat ymmärtämään, että sotimisen tarve on ohi, ja terrorismin uhka tulee pian häviämään. Orastavan hyvän tahdon keskellä jakamisen aiheuttama luottamus tulee tekemään ihmisen ongelmat, niin ympäristölliset, kuin alueellisetkin ratkaisemiskelpoisiksi. Ihmiset tulevat huomaamaan olevansa veljiä keskenään ja toimimalla kuin veljet läheisessä yhteistyössä, he aloittavat maailman muuttamisen.

Näin tulee Jumalan suunnitelma maailman ja ihmisten varalle taas saamaan vauhtia ja vastaavalla vauhdilla ihmiset tulevat kasvamaan rakkaudessa ja viisaudessa. He tulevat jälleen löytämään elämisen salaisuuden kaikessa sen yksinkertaisessa suunnattomuudessa ja arvokkuudessa. Ihminen oppii jälleen arvostamaan jokaisen oikeutta elää rauhassa ja harmoniassa. Syvässä kunnioituksessa he tulevat yhtymään Jumalan suunnitelmassa ja tarkoituksessa ja tulevat totuuden etsimisensä ja näkemyksensä vuoksi merkityksi ihmisyyden aikakirjoihin.

Maitreya ja Hänen Mestareidensa ryhmä ovat jo valmiina auttamaan ihmisiä heidän hätänsä hetkellä. Kärsivällisesti He odottavat hetkeä, jolloin He voivat astua ihmisten elämään ja herkkyydellä ja viisaudella, lain puitteissa, antaa ihmisille neuvojansa. Tuo hetki ei ole kaukana.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 2003.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun