Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2019: Vastuuseen herääminen

Vastuuseen herääminen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Menneinä aikoina muutos tapahtui verkkaisesti ja vuosisatojen ajan yhteiskunnat säilyivät näennäisen muuttumattomina muodoissaan ja toiminnoissaan. Lisäksi suuret osat maapalloa olivat toisilleen tuntemattomia. Viestintä, jopa läheisten naapurien välillä, oli satunnaista ja rajattua enimmäkseen kauppiaitten ja sotilaitten viesteihin.

Tänä päivänä tämä kaikki on muuttunut. Lähes jokaisessa maailman kolkassa tiedonvälitys kukoistaa ja tuo jokaisen päivän tiedot kaikkien saataville. Missään ei ole mahdollista olla tietämättä nopeista ja usein raakalaismaisista tapahtumista, jotka hyökkäävät miljardeihin silmiimme ja korviimme päivittäin. Hyvin todellisella tavalla maailma on kutistunut kylän kokoiseksi ja kylän elämän tavoin, yhden toimet vaikuttavat toisten etuihin ja elämiin. Enää yksikään valtio ei voi seistä sivussa ja vaatia immuniteettia virheteoistaan. Tämä oikeus ei enää kumpua silkasta vallasta. Aina vain enenevästi valtiot heräävät keskinäiseen riippuvuussuhteeseensa ja keskinäiseen velvollisuuteensa ja tämä seikka tietää hyvää maailmalle.

Vihdoin ja viimein kansoiltansa tulevan paineen edessä, hallitukset alkavat hyväksyä tarpeen kunnioittaa ja ylläpitää sitä ympäristöä, jolle koko tulevaisuus perustuu. Ilman tuollaista viisasta huolenpitoa, ihmiskunnan tulevaisuus olisi hyvin valju. Vähän kerrassaan he, jotka määräävät asioista, alkavat tajuta, ettei aika ole heidän puolellaan, jotka pilaavat ja myrkyttävät planeetan, ja sen, että luonnonvarat eivät ole määrättömät ja sen, että luonto säpsähtää väärinkäytöksestä ja hyökkäyksestä sitä kohtaan. On alati kasvava tietoisuus siitä, että vain huolellinen ja yhdessä ohjattu maailmanlaajuinen toiminta voi korjata ne monet luonnollisen järjestyksen loukkaukset, jotka ihmisen ahneus ja piittaamattomuus ovat aikaansaaneet. Alku on olemassa, mutta useiden vuosien tälle pyhitetty toiminta on tarpeen jo pelkästään nyt ihmisiä uhkaavan pahenevan saastumisen ja liikakäytön pysäyttämiseksi.

Onneksi kaikki tulevaa koskeva ei ole näin synkkää. Kuten ei koskaan, ihminen ei ole yksin, ja askelia on otettu, joilla annetaan hänelle uusien turvallisempien ja puhtaampien energian tuotannon osaaminen. Kaikin puolin uudet teknologiat tulevat muuttamaan jokapäiväisen elämän ja tulevat antamaan ihmisille aikaa ja syyn tutkia omaan Olemustaan ja tarkoitustaan.

Näin varustautuneena ihminen tulee oppimaan elämään sopusoinnussa luonnon kanssa, ammentaen sen ylitsevuotavasta yltäkylläisyydestä kaiken sen mitä toivoo ja tarvitsee.

Kun ihmiset näkevät Kristuksen, ongelmat tullaan asettamaan selkeästi heidän nähtävilleen. Ihmisillä on nyt edessään haaste toimia yhdessä kaikkien hyvinvoinnin edestä ja uudelleenluoda elämäntapansa sellaisiksi, joissa riittävyys on avaimena, tai soittaa kuolinkelloa jo pahoin kärsineelle planeetalle ja siten asettaa tulevaisuutensa äärimmäiseen vaaraan.

Maitreyalla itsellään ei ole epäilystäkään, etteivätkö ihmiset kuulisi Hänen kutsunsa ja vastaisi siihen.

Lähde: Share International -lehti, 05 / 2019.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun