Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 10/2006: Maitreyan prioriteetit

Maitreyan prioriteetit

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Samalla kun maailma odottaa, innostuneena, Maitreyaa ja vapahdustaan, on edelleen paljon tehtävää planeetan ja ihmiskunnan turvaamiseksi. Kuitenkin ihmisillä on enää vain vähän aikaa odottaa Maitreyaa aloittamaan avoimen työskentelynsä. Kovin lyhyt on siis Hänen tulonsa valmistelulle jäävä aika, tuo aika jolloin kertoa ihmisille että apu ja toivo ovat kättemme ulottuvilla, ja että Opettaja on täällä, innokkaana puhumaan suoraan kaikkien kansojen ihmisille.

Kiirehtikää, siis, toimianne. Ottakaa pikaisesti asiaksenne kertoa kaikille, jotka kuuntelevat, että ennalta määrätty hetki on saapunut, että pian ihmiskunta iloitsee Opettajansa läsnäoloa. Kertokaa heille tämä ja pitäkää yllä heidän toivoaan ja rohkeuttaan. Monet tänään kuuntelevat, siinä missä eivät ennen olisi niin tehneet: pelko ja huoli ovat tehneet tehtävänsä ihmisissä. Myöskin merkit ovat tehneet osansa työstä ja siten herättäneet miljoonat odottamaan tapahtumia ja ilmestyksiä. Koskaan aiemmin ihmiskunnan historiassa ei niin moni ole tuntenut tulevia muutoksia tahi ymmärtänyt niiden ilmeistä tarvetta.

Siksi, innokkaaseen ja odottavaan maailmaan, Maitreya tulee astumaan, varmana tiedossaan siitä, että Hänen olemassa olonsa on innolla odotettu ja haluttu.

Prioriteetit

Maitreya tulee linjaamaan ihmisille ne prioriteetit, jotka ainoina tulevat takaamaan ja suojelemaan Maa-planeetan ja ihmisten olemassaolon. Rauhan tarpeellisuus on niistä tärkein, sillä ilman rauhaa kaikki on mennyttä. Rauha, Hän tulee lausumaan, voidaan taata vain luomalla oikeudenmukaisuus. Sen puute on sekä sodan, että terrorismin alkusyy. Oikeudenmukaisuus, Maitreya tulee kertomaan, voidaan saavuttaa vain jakamisen kautta. Jakamisen periaate on siksi avain maailmanrauhaan ja turvallisuuteen.

Maitreya tulee kääntämään maailman ihmisten ajatukset hyvin pikaisesti Maa-planeetan itsensä sairauksiin. Ilman tervettä ja kestävää planeettaa tulevien sukupolvien mahdollisuus on vaarassa. Maitreya tulee korostamaan toimien välitöntä kiireellisyyttä palauttaa planetaarisen kotimme tasapaino ja Hän tulee kutsumaan kaikki kädet, vanhat ja nuoret, mukaan tähän tärkeimpään tehtävään.

Niiden kohtalo, jotka nyt nälkiintyvät yltäkylläisyyden maailmassa tulee olemaan Maitreyan huolista suurin: ”Mikään ei minua saa yhtä lailla huoleen kuin tämä häpeä”, Hän sanoo ja aikoo saada käyntiin valtavan sekä tähän asti ennen kokemattoman apuohjelman maailman nälkää näkevien hyväksi.

Nämä ovat kiireimmät prioriteetit, nopeasti varmistaa ihmisten tulevaisuus. Ihmisen vapaa tahto on pyhä eikä sitä voi loukata ja, siksi, näiden ensiarvoisen tärkeiden tehtävien läpivienti on ihmisten tahdon asia.

Ihmisillä on nyt edessään valinta: nähdäkö maailma yhtenä ja jakamisen periaatteen toteuttavana sekä tunteako turvallisuus, siunattu rauha ja onni, vaiko todistaa elämän loppuminen maapallolla.

Maitreya on tulossa julki nyt varmistaakseen, että ihmisen valinta tehdään viisauden hengessä. Älkää pelätkö, Maitreya tietää jo ihmisten valinnan ja iloitsee.

Lähde: Share International -lehti, 10 / 2006.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun