Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 10/2015: Maailma on valmis

Maailma on valmis

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Pian, hyvin pian nyt, ihmiset tulevat ymmärtämään sen voiman, joka käyttämättömänä piilee heidän hallussaan. He tulevat näkemään, että heillä on kyky muuttaa elämänlaatunsa. He alkavat ymmärtää, että vapaus, oikeudenmukaisuus ja oikeanlaiset ihmissuhteet toinen toisiinsa ovat olennaisia ihmisen elämälle. Monet vaativat niitä rakenteita, jotka takaavat tuon siunatun tilan syntymisen.

Tämä kertoo selkeästi Maitreyalle, että maailma on valmis uudelle opetukselle. Ihmisten tulisi siksi käyttää tämä rajallinen aika enää jäljellä Hänen olemassaolostaan kertomiseen ja siten Hänen tulonsa valmistelemiseen.

Lähde: Share International -lehti, 10 / 2015.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun