Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 1–2/2015: Vuosi edessämme

Vuosi edessämme

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Jossain kohtaa kohti tämän vuoden loppua, ihmisten tulisi alkaa nähdä muutoksen alku maailman monilla eri alueilla. Se mikä on nähty haitallisena tullaan loppujen lopuksi näkemään hyödyllisenä.

Nälkä ja viha yhdessä saattavat hyvinkin lopettaa dominanssinsa sanomalehtiemme sivuista.

Hiljaisempi mieliala ainakin alkaa korvata tämän hetkisen vihaisuuden ja heimojenvälisen hirmuisuuden. Älkää erehtykö – tämä ei ole vaikeuksien loppu. Joillekin edessä on epätoivottuja vaikeuksia, mutta niin on oltava, sillä he itse ovat luoneet ne tilanteet jotka ne aiheuttavat.

Kuitenkaan näin ei tule olemaan kauaa. Vesimiehen hyvää tekevät energiat nopeuttavat uusiutumisen prosessia ja tämä tulisi nähdä tulevan ajan keskeisenä ominaisuutena.

Ihmiset kaikkialla odottavat muutosta ja muutosta he tulevat saamaan, toivottua taikka muunlaista.

Älkää pelätkö sillä kaikki on parhaaksi.

Lähde: Share International -lehti, 01 / 2015.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun