Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2016: Mestarin kommentti

Mestarin kommentti

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Tämän hetkinen tilanne tulee pian muuttumaan paremmaksi. Myrsky on melkein ohi. Se on menettämässä raivoaan, vaikka emme sitä vielä huomaisikaan.

Myllerrys on melkein aina seurausta siitä, kun siirrytään yhdestä kosmisesta tilasta toiseen. Monet ihmiset ovat vielä takertuneita vanhoihin tapoihin. Monet ihmiset ovat liian huolestuneita tai liian tiedostamattomia tunnistaakseen tarpeen uudenlaiselle tavalle toimia ja olla.

Kyse on myös siitä miten ihmiskunta reagoi uusiin energioihin. Valtaosa reaktioista perustuu ahneuteen tai pelkoon. Rikkaista on tullut itsenäisiä ja erittäin ahneita. He pelkäävät, etteivät kykene hyötymään kaikesta siitä mitä on tarjolla. He pelkäävät myös rikkauksiensa menettämistä. Ihmisten täytyy oivaltaa, että maailma on yksi – yksi ihmiskunta. Rikkaat, jotka hallitsevat resursseja pelkojen ja ahneuden pohjalta, kieltävät tämän totuuden omalla riskillään.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2016.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun