Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/2008: Näyttämö on valmiina

Näyttämö on valmiina

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Vuosien ajan, Me, teidän Vanhemmat Veljenne, olemme varoittaneet ihmisiä markkinavoimien sokean seuraamisen vaaroista, markkinavoimien, jotka nekin ovat sokeita. Siten tämänhetkisen ja laajalle levinneen taloudellisen sekä rahoituksellisen kriisin ei tulisi olla yllätys. Kilpailun ja ahneuden ”kuplan” oli väistämättä puhjettava. Kuitenkin ”rahamiehet”, jotka rakensivat tämän pilviä hipovan linnoituksensa muutosten tuulten varaan, ovat ällistyneitä lopputuloksesta. He ovat neuvottomia yrittäessään ymmärtää katastrofin syitä ja etsivät jo parempia tapoja jatkaa samaa yltiöpäisyyttään.

Pahiten viimeaikaisten tapahtumien kärsijöiksi joutuneiden maiden kansat tietävät kuitenkin romahduksen syyt aivan hyvin ja he ovat vihaisia tietäessään, että he joutuvat kärsimään vaikeuksia ja puutetta tulevina kuukausina ja vuosina.

Ikkuna

Valmiina toimintaan, Maitreya odottaa kärsivällisesti ja näkee nykyisen tilanteen ”tilaisuuden ikkunana”, joka mahdollistaa Hänen astua esiin aloittamaan avoimen työskentelynsä. Täten, Hänen julkisuuteen tulonsa pitkä odotusaika on lähes ohi. Hyvin pian, todellakin, ihmiset tulevat kuulemaan Maitreyan kutsun toimeen ja muutokseen.

Jo nyt, niiden tuhansien selitysten joukossa, joiden puoleen media on kääntynyt etsiessään selitystä ja neuvoja tämänhetkiseen kriisiin, on joitain, jotka viisaasti varoittavat, että radikaali muutos on tarpeen. Että ”rahamiesten” valvonta ja kontrollointi on aivan välttämätöntä, jotta tilanne ei uusiutuisi. Ihmiset toivovat oikeudenmukaisuutta ja reilua peliä, eivätkä he aio jäädä kuulematta tässä asiassa. Täten, näyttämö on valmiina, vihdoinkin, Maitreyan sanojen kuulemiselle ja sille, että Hänen sanansa nähdään viisaina ja todenmukaisina. Hän tulee kertomaan ihmisille, että tämänhetkisen epäjärjestyksen jatkuminen tulee tuoman muassaan vain lisää kaaosta ja että vain kokonaisvaltainen ja organisoitu maailman talousjärjestelmän uudistaminen voi saada aikaan oikeudenmukaisuuden ja rauhan, ja että ilman rauhaa ja oikeudenmukaisuutta tulevaisuus tulisi olemaan todellakin kovin valju. Hän tulee kertomaan ihmisille, että ratkaisut ovat käsillämme ja, että maailma on yhtä, ja että me joko elämme ja kukoistamme yhtenä, tai kohtaamme totaalisen tuhoutumisen. Nämä asiat, vähän kerrassaan, Maitreya tulee kertomaan maailmalle ja ihmiset tulevat reagoimaan. Ennen jo nykyisiä johtajiaan, ihmiset tulevat tunnistamaan Hänen oivaltavuutensa ja he tulevat pitämään tervetulleena mahdollisuutta laittaa käytäntöön Hänen neuvonsa.

On vaikeata sanoa kuinka pitkä tästä vaiheesta tulee, mutta nykyisissä kaoottisissa oloissa se voi olla hyvinkin lyhyt. Ahneet ”rahamiehet” on siirretty sivuun ja heidän metodinsa on todettu puutteellisiksi. Ihmiset, jotka haluavat vain tarpeeksi voidakseen kohtuudella huolehtia perheistään, ovat aivan valmiina muutoksiin ja tulevaisuuden haasteisiin. He tahtovat oikeutta ja rauhaa ja he ovat valmiita jakamaan omastaan, saavuttaakseen nuo arvokkaat tavoitteet. Ihmiset ovat valmiina ja ”rahamiehet” ovat hämillään haavojaan nuollessaan. Myös Maitreya on valmiina ja Hänen kätensä pitää jo kiinni ovesta.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 2008.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun