Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2004: Tie aurinkoa kohti

Tie aurinkoa kohti

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Usein on huomattavissa, että ihmiset eivät usko omin silmin nähtyä todistusaineistoa. Seurauksena monienosalta on kokemusten hylkääminen, jotka muuten olisivat olleet heille arvokkaita heidän etsiessä elämäänsä tarkoitusta ja suuntaa. Usein monet eivät usko nähneensä UFOa, kuten niitä tavataan kutsua, vaikka kaikki todisteet osoittavat toista. Ihmiset vastustavat uuden ja tuntemattoman omaksumista, siitäkin riippumatta, kuinka tahansa hyväksi se olisi heille itselleen. Tällä tavalla he rajoittavat omaa tietoisuuttaan ja kasvuaan. Nyt jo useiden vuosien ajan sisarplaneetoiltamme tulevat alukset ovat vaeltaneet taivaitamme, tehden mittaamattoman arvokkaita palveluksia puolestamme ja ajoittain antaen inspiroivaa ja riittävän painavaa todistusaineistoa niiden todellisesta olemassaolosta. Yksin ja pareittain ne ovat lukemattomina määrinä työskennelleet pyyteettömästi lieventääkseen, karman lain puitteissa, meidän lapsellisten ja vastuuttomien tointen vaikutuksia. Monet maapallolla ovat nähneet ne ja seisseet ihmetyksen ja kunnioituksen vallassa niiden ilmiselvän mestarillisen avaruusmatkailun edessä ja silti, pelokkaana naurunalaiseksi joutumisesta, pysyneet hiljaa. Näin tieto niiden todellisesta luonteesta ja kiitollisuus niiden tarkoituksen ymmärtämisestä on kadoksissa ihmisiltä. Miksi näin on? Miksi ihmiset hylkäisivät ymmärtämästä sen mikä olisi pääsääntöisesti heille hyödyksi ja parannukseksi?

Pelko
On useita syitä miksi ihmiset käyttäytyvät näin epäjärkevästi. Suurin on pelko. Turruttava ja valtava pelko mahdollisesta tuhosta on syvällä ihmisen psyykkeen sopukoissa, valmiina tulemaan esiin ja ohjaamaan kaikkia reaktioita sekä kaikkia toivon ja ihastuksen spontaaneja häivähdyksiä. Näin on aina ollut joidenkin osalta. Useiden maiden hallitukset ja mediat ovat epäonnistuneet tehtävässään opettaa väestöä. Useat hallintojen yksiköt tietävät paljon ja pitävät tietonsa salaisena suurelta yleisöltä. Ennen kaikkea UFOjen vaarattomuus, silloinkin kun se tiedetään, pidetään salassa. Päinvastoin:kaikki mitä niistä epätietoisuuden harsossa esitetään, tuodaan julki uhkana. Valtaa pitävät tietävät, että jos ihmiset tietäisivät UFO-ilmiöiden todellisen luonteen, ja ymmärtäisivät niiden olevan meitä paljon kehittyneempien sivilisaatioiden sanansaattajia, ihmiset eivät enää suostuisi hiljaisena ja passiivisena hyväksymään maapallon elinolosuhteita. He vaatisivat, että heidän johtajansa kutsuisivat nämä lentävät vieraat avoimesti laskeutumaan ja opettamaan meille heidän tavan elää ja toimia.

Tieto
Se aika, jolloin näin tulee olemaan, ei ole enää kaukana. Saapuu aika, kun tiedämme yleisesti millaista elämä muilla planeetoilla on. Aika, jolloin ihmiset alkavat ajatella aurinkokuntaa yhtenä toisistaan riippuvaisena kokonaisuutena, jossa kukin planeetta on kehityksensä omalla askelmalla, mutta kaikki ovat yhteistoimin työstämässä aurinkokuntamme logoksen suunnitelman täyttymystä sekä tukemassa ja auttamassa toisiaan matkan varrella.

Lähde: Share International -lehti, 05 / 2004.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun