Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 12/2005: Uuden ajan alku

Uuden ajan alku

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kärsivällisesti Me, Vanhemmat Veljenne, odotamme ihmisten vastinetta, tietäen, kuten Me teemme, että suuri enemmistö ihmisiä tietäessään ja ymmärtäessään maapallolla nyt vallitsevan asiain todellisen tilan, tulevat jakamaan mielipiteen, että vain radikaali muutos voi estää tuhon.

Yksi ongelma on ollut, että keskimäärin ihmiset tietävät vain vähän niistä valtavista riippuvuussuhteista, jotka ohjaavat ihmisten asioita ja jotka, suurimmilta osin, toimivat lukemattomien miljoonien tarpeita ja oikeuksia vastaan. Tällä hetkellä 80 % maapallon varallisuudesta omistaa pieni joukko perheitä ja instituutioita. Suuri osa tuosta varallisuudesta on ”staattista”, sijoitettuna kiinteistöihin, laivoihin, jalokiviin ja taideteoksiin, hyödyntäen vain harvoja. Tällainen epätasapaino tekee kaikkialla tyhjiksi hallitusten yritykset luoda yhteiskuntia, jotka perustuvat suhteelliseen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen.

Niin iäkäs ja syvään juurtunut on tämä epätasapaino, että vain suunnattoman mittava ponnistus tai maailman taloudellinen katastrofi voi ravistella sen otteen kirpoamaan. Tällaisen tilanteen edessä, hallitukset ovat häviön edessä yrittäessään samanaikaisesti hoitaa maansa asioita ja kilpailla muiden markkinoiden kanssa. Lopputulos, väistämättä, on toistuva sekasorto sekä epävarmuus ja krooninen rahanpuute peruspalveluissa ja ulkomaanavussa. Maapallon köyhät jatkavat sen vuoksi kärsimystään ja rukoilemistaan muutoksen puolesta. Toiset, vähemmän äänekkäät, liittyvät kasvaviin maailman terroristiryhmiin.

Noidankehä
Miten sitten katkaista tämä perityn omaisuuden, tukehtuneisuuden ja vallankumouksellisen vihan sekä väkivallan noidankehä? Maitreya, tullessaan julkisuuteen, tulee puuttumaan tähän ongelmaan ja osoittamaan sen mekanismin sekä kielteiset vaikutukset jokaisella elämän alalla, kansallisesti ja kansainvälisesti. Hän tulee osoittamaan, että vain oikeudenmukainen ja reilu maapallon resurssien jakelu tulee aikaansaamaan sen rauhan, jota kaikki toivovat. Ja että vain jakaminen voi luoda sen luottamuksen, joka mahdollistaa tuon jakelun. Että ihmisillä ei ole vaihtoehtoa: kaikki muut tavat on kokeiltu ja ne ovat epäonnistuneet, ja hiekka tiimalasissa alkaa loppua.

Näin tulee Suuri Olento puhumaan. Näin Hän tulee kohottamaan ihmisten tietoisuutta ja auttamaan heitä ymmärtämään vaikeuksiensa syyt. Hän tulee osoittamaan, että tällaisten vaarallisten vaikeuksien maailmassa sekä keskenään näin riippuvaisessa maailmassa tuollainen epätasapaino on kestämätön. Että vain rationaalinen nykyisin toimimattomien struktuurien muutos tulee mahdollistamaan ihmisten edetä tulevaisuuteen ja rakentaa sivilisaation, joka on tuon nimensä arvoinen.

Kun ihmiset kuulevat Hänen sanansa, he tulevat jakautumaan kolmeen ryhmään: yksi tulee täysin sydämin reagoimaan Hänen ajatuksiinsa ja Hänen pyyntöönsä heidän osallistumisesta. Yksi tulee muodostamaan opposition ja vastustuksen ryhmittymän. Kolmas, pienempi ryhmä, tulee odottavasti istumaan sivussa.

Verkalleen käy ilmeiseksi, että muutosta on ainakin kokeiltava ja joitain kokeiluja tullaan tekemään. Tämä tulee vakuuttamaan monet jakamisen toimivuudesta ja tulee johtamaan Julkistuksen Päivään, merkiksi Uuden Ajan alkamisesta.

Lähde: Share International -lehti, 12 / 2005.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun