Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 4/2009: Maailman eheyttäminen

Maailman eheyttäminen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Ihmisiä kaikkialla kohtaava tilanne pahenee lähes jokaisesta näkökulmasta tarkastellen aivan joka päivä. Miljoonien ihmisten rehellisen työn ja pyrkimysten valuminen hukkaan ovat vuosia kestäneiden sopimatonta ahneutta ja sydämetöntä kilpailua seuranneen ja siitä johtuvan taloudellisen kaaoksen uhri. Kokonaisuutena tarkastellen rahan miehet kulkevat piittaamattomina ja varansa säilyttäneinä eteenpäin, samalla kun jokaisessa maassa ihmiset kohtaavat työttömyyden, köyhyyden ja pelon silmästä silmään. Tarkemmat tulokset ilmaston muutoksesta osoittavat ihmiskunnalle kuinka lähellä peruuttamatonta romahdusta tämä planeetta onkaan. Hälytyskellot soivat monilla poliittisilla areenoilla ja stressin määrä nousee uusiin korkeuksiin.

Kuinka paljon tätä jännitettä ihmiset voivat enää sietää? Kuinka pitkään ihmiset, toimettomina, vielä hyväksyvät kohtalonsa? Epätoivoiset ihmiset tekevät epätoivoisia tekoja, ja jo ajatuksissaan, vaikkeivät vielä teoissaan, monet pohtivat vallankumouksen mahdollisuutta.

Tapahtumat
Kulisseissa Maitreya seuraa tarkasti näitä tapahtumia, ja antaa tukeaan aina missä Laki sen sallii. Hän odottaa kärsivällisesti ihmisten vastinetta Hänen julkisuuteen tulonsa merkille, tuolle ”tähden kaltaisen loistavan kirkkaalle valonlähteelle”, jota monet jo ihailevat ja katselevat jopa rakkautta tuntien.

Se mitä kaivataan, on tietyn määräinen julkinen keskustelu Tähden merkityksestä, joka täten merkitsee Maitreyan, Maailmanopettajan, julkisuuteen tuloa. Kuta laajempi ja julkisempi tuo keskustelu on, sitä paremmin se valmistelee tietä Maitreyan astua esiin. Pian ei ole enää vastaan väittämistä. Hyvin pian Venus siirtyy piiloon ihmisten katseilta ja jättää siten taivaallisen näyttämön avoimeksi Tähdelle. Silloin ei ole enää epäilyksen häivääkään, että Tähti on siinä kaikkien nähtävillä.

Jos riittävästi keskustelua saadaan aikaiseksi useissa medioissa ja internetissä, ei mene enää kauaakaan siihen, että ihmiset saavat nähdä ja kuulla Maitreyan puhuvan. Häntä ei esitellä sillä nimellä, jotta ihmiset voisivat arvioida Häntä Hänen ideoidensa pohjalta, eikä Hänen statuksensa pohjalta.

Kriisi
Taloudellisen kriisin syventyessä uusi yhteneväinen reaktio on ilmenemässä monissa maissa. Pelon, kukkoilun ja epätoivon rinnalle on syntymässä uusi ymmärrys romahduksen syistä – järjestelmiemme keskiössä olevasta ahneudesta ja kilpailumentaliteetista, ja siis jakamisen tarpeesta. Aivan itsestään monet alkavat herätä tälle perustavalle totuudelle ja alkavat nähdä jakamisen ratkaisuna epäoikeudenmukaisuuteen ja sotaan. Täten monet ovat valmiina Maitreyan kutsuun. Tämä ymmärrys tulee kasvamaan samalla kun kriisi pureutuu aina vain syvemmälle kuluneiden ja huterien ja jo käyttökelvottomiksi muuttuneiden rakenteiden keskiöön.

Kun Maitreya puhuu, Hän tulee osoittamaan, että näin todella on, että maailma on valmis omaksumaan uudet ja paremmat mallit, jotka pohjaavat kaikkien ihmisten todellisiin tarpeisiin. Hänen tehtävänsä on kohdistaa ja vahvistaa tämä kasvava ymmärrys ihmisten ykseydestä ja yhtenäisyydestä, heidän keskinäisestä riippuvuussuhteestaan ja orastavasta pyhyydestään. Näin tulevat Maitreya ja ihmiskunta yhdessä työskentelemään tämän maailman eheyttämiseksi.

Lähde: Share International -lehti, 04 / 2009.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun