Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 12/2019: Sitä ei heiltä kielletä

Sitä ei heiltä kielletä

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Jokaisen kuluvan päivän myötä, aina vain useampi ihminen on tulossa tietoiseksi, että jotain uutta ja erityisen epätavanomaista tapahtuu heille ja maailmalle. He kokevat, että käynnissä on tapahtumia, jotka muokkaavat tulevaisuuden ja kuljettavat heidät jonnekin mistä heillä ei ole tietoa. Tämä odotus jännittää ja pelottaa samanaikaisesti. Heillä on kasvava luottamus siitä, ettei ihmiskunta olekaan tuomittu, vaan heille tuntemattomasta syystä, ja vastoin kaikkia odotuksia, ihmiskunta on läpäissyt sen olemassaoloa uhanneen tulisen pätsin.

Sisäisesti he myös tuntevat kasvavan voiman, jonka avulla saada aikaiseksi muutoksia omassa elämässään ja siten hallita omaa tulevaisuuttaan. Täten katoamassa ainiaaksi on se aika, jolloin hallitukset säätävät kansansa tahdon vastaisesti ja siten pakottavat epätoivotut säännöksensä passiiviselle kansalle. Itsevaltiaiden aika on päättymässä ja yksi toisensa jälkeen he jättävät kunniattoman hallintonsa näyttämön. Uudet ajat kuuluvat kansalla ja heidän keskuudestaan tulevat uudet puhemiehet nousemaan.

Kulisseissa odottaen on Kristus. Kärsivällisessä hiljaisuudessa ja kiireettömässä sekä päättymättömässä työn touhussa, Hän muokkaa julkitulonsa keinot aivan ihmisten silmien edessä. Kaikki on nyt valmisteltu. Vain viime silaukset odottavat Hänen kosketustaan. Pian maailma saa tietää, että Opettaja on täällä ja että ihmisen poika on palannut ja että kaikkein korkeimman edustaja on asettanut itsensä ihmiskunnan palvelukseen taas kerran.

Kautta maailman kuuluvana, Hänen äänensä tulee kaivamaan esiin parhaan kaikissa heissä, jotka Hänessä löytävät kaiun oman sydämensä oikeudenmukaisuuden, vapauden ja rakkauden kaipuulle. Ja aina kasvavana voimana vaatimus niiden voimaansaattamiseksi tulee nousemaan jokaisesta kansasta. Näin tulee olemaan. Ja näin Hän tulee tiivistämään tahdon ja olemaan ääneen lausuttu ääni lukemattomille eteenpäin pyrkiville sieluille.

Hänen äänensä ei ole ainoa, jonka ihmiset tulevat kuulemaan. Kautta maailman ja jokaisessa maassa, ryhmät odottavat mahdollisuutta puhua. Valmistautuneina ja koulutettuina ne odottavat sivulla valmiina palvelemaan kutsun käydessä. Ne tuntevat aikamme tarpeet ja ne tietävät vastaukset aikaamme vaivaaviin ongelmiin. Vähän kerrassaan nuo ongelmat tullaan taltuttamaan ja uusi luku tullaan avaamaan ihmisen kehityskulussa. Ennen pitkää nuo viisaat yksilöt, tulevat astumaan esiin ja antamaan itsensä maailman saataville. Heidän altruisminsa toimiin suosituksena ihmisille ja heidän arvostelukykynsä tulee takaamaan kaikkien luottamuksen.

Rohkaistukaa siksi kaikesta tästä ja tietäkää, että uudet ja paremmat ajat ovat tulossa. Rohkaistukaa ja tietäkää, ettei mikään voi estää sitä liikevoimaa, joka on maailmassa nyt valloillaan.

Ennen ihmiset odottivat tapahtumia tapahtuviksi passiivisina ja kohtalonsa hyväksyvinä. Tänä päivänä uusi tietoisuus informoi ihmisten mielen ja sydämen ja herättää heidät sisäsyntyiseen oikeudenmukaisuuden ja vapauden tarpeeseensa. Sitä ei heiltä kielletä.

Lähde: Share International -lehti, 12 / 2019.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun