Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2013: Tulevan kaksi pilaria

Tulevan kaksi pilaria

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Tästä pitäen maailman mahtavat miehet ja naiset, nuo “tekijät ja aikaansaajat”, tulevat näkemään kasvavaa suunnitelmiensa ja strategioidensa vastustusta. Seurauksena ja reaktiona kasvaviin Vesimiehen hyvää tekevien energioiden vaikutuksiin, on heräämässä tietoisuus toisenlaisesta elämisen muodosta, jossa kaikki voivat olla hyötyjiä ja jossa kaikki voivat kasvaa ja tuoda ilmi oman osaamisensa ja ideansa kaikkien yhteiseksi hyväksi.

On myös kasvava tuntemus siitä, ettei raha kuitenkaan ole jumala, eikä se vaadi palvontaa tai alamaisuutta, vaan raha on vain työkalu, jota joko käytetään tai ollaan käyttämättä, mutta josta on tullut tarvekalu, joka orjuuttaa ja tyrannisoi sen valtiaita.

Tästä pitäen tulee myös aina vain selvemmäksi, etteivät vanhat instituutiot ja tavat enää toimi. Ainakaan muutoin kuin harvojen eduksi. Täten jokaisessa kansakunnassa on auennut suuri jakolinja rikkaiden ja köyhien välille, ja terävämpänä ja selkeämpänä kuin ennen. Maailman köyhät tulevat hyväksymään tämän epäpyhän jakolinjan enää vähän aikaa. Ja siten monissa maissa liikehtii jälleen kerran vallankumouksen uhka. Vaikkakin ymmärrettävä, Meidän näkemyksemme on, ettei sellainen seuraus lupaisi hyvää ihmiskunnalle, eikä se toisi muuta kuin epätoivon voimistumista.

Meidän tiemme on rauhanomaisen evoluution tie, ja me suosittelemme sitä heille, jotka saattaisivat maailman lisävaaraan. Meidän tiemme on yksinkertainen ja saavutettavissa oleva: jakamisen periaate on siunattu vastaus ihmisten ongelmiin. Yhdestä iskusta oikeudenmukainen jakaminen muuttaa maailman. Monia muita tapoja on kokeiltu ja ne ovat epäonnistuneet. Eikö ole ihme, ettei jakamisen periaate ole löytänyt tietänsä ihmisten suunnitelmiin?

Paraillaankin Maitreya puhuu päivittäin jakamisen ja oikeudenmukaisuuden tarpeesta, noista uuden Rauhan ja Sovinnon yhteiskunnan kahdesta pilarista. Pysykää siksi tiukasti tällä yksinkertaisella polulla ja tuokaa ilo kaikkien sydämiin.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2013.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun