Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2018: Tietäjien paluu

Tietäjien paluu

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Harvoin maailman historian aikana on ollut aikakautta kuten nyt on. Aika jossa on niin pohjamutia myöten tapahtuvaa muutosta ja ihmisille lupausta huomisesta. Jälleen kerran Suuren Pyörän pyörähtäessä, ihminen on sen partaalla, että hän löytää uuden merkityksen ja uuden tarkoituksen elämän ulkoisen ilmenemismuodon takaa. Samassa uudistuu hänen yhteytensä hänen kaiken viisautensa ja innoituksensa lähteeseen. Pitkän sekä tarpeellisen valmistelun jälkeen, ikiaikainen tietäjien joukko, Henkinen Hierarkia, on palaamassa ihmisten maailmaan, valmiina heihin istuttamaan tiedon ja totuuden siemenet, jotka tulevat kuljettamaan ihmiset aina niihin korkeuksiin asti, mistä Jumalat alaspäin hymyilevät.

Välittömästi seuraavana aikana ihmiset tulevat oppimaan tuntemaan Viisauden Mestarit ystävinään ja liittolaisinaan pitkällä evoluution polulla ja myös oppainaan sekä mentoreinaan laajentaessaan tietoisuuttaan sitä suunnitelmaa kohtaan, jota he palvelevat. Myös tulevan ja vastaavan saavutuksen takuumiehinä Heidät opitaan tuntemaan.

Tällä hetkellä Mestarit keräävät voimiaan iskeäkseen tyranniaa, ahneutta, väärinkäyttämistä ja puutetta vastaan. He tietävät, etteivät kaikki ihmiset ole valmiita muutoksiin, joiden on tultava, mutta samalla He tietävät, että reilusti suurin osa ihmisistä haluaa elämään uutta ulottuvuutta ja he ovat valmiit niihin toimiin ja uhrauksiin, jotka muutoksen tuovat. He eivät tule vitkastelemaan vastineessaan Suurten neuvoihin. Valmistautukaa näkemään Heidät sekä vastaamaan Heidän kutsuunsa. Valmistautukaa toimimaan ja auttamaan Heitä tehtävässään. Valmistautukaa myös siihen uuteen valon vuohon, siihen uuteen elämään ja siihen uuteen tietämykseen, joka Heistä tulee maailmaan virtaamaan.

Täten kaikki tullaan muuttamaan. Täten vanha pyyhitään pois ja uusi aikakausi alkaa. Täten Opettajat tulevat elävöittämään ihmisten elämän ja tulevat luomaan olosuhteet uuden ihmisen ilmetä.

Tuo uusi ihminen tulee käytännössä osoittamaan sitoutumisensa siihen totuuteen, että ihmiskunta on Yhtä, jota yhdessä pitää itsensä Rakkauden voima. Hänet tunnetaan vahingoittamattomuudestaan ja suvaitsevaisuudestaan, hänen oikeista suhteistaan jokaiseen luomakuntaan. Tuo uusi ihminen tullaan tuntemaan hänen kyvystään oikeanlaiseen toimintaan kun se ymmärretään intuitiivisesti ja hänen kyvystään oikein tulkita Jumalan tahto. Täten hiljalleen tulee ilmenemään se Jumala, joka jokaisen ihmisen sydämessä pitää majaa potentiaalissaan ja odottaen tulla kutsutuksi ilmentymään ihmisen itsensä toimilla.

Avain tähän kehityskulkuun on kasvavassa yhteistyösuhteessa ihmisten ja Mestareiden välillä. Tästä tulee syntymään side niin syvä, että mikään ei voi sitä katkoa. Näin syntyy Mestareiden oikeutena olevien viisauden, rakkauden ja tiedon lahjoille kanava tulla annetuksi. Heidän pyhyytensä tulee esiin kutsumaan ihmisessä pyhän ja niin ihmiset tulevat huomaamaan, että ovat aina olleet Jumalia.

Tämä kaikki ei tule tapahtumaan yön yli, mutta hitaasti ja varmasti pyhä ihmisissä tulee reagoimaan Mestareista loistavaan pyhään rakkauden ja viisauden tuleen. Ihmiset tulevat kerääntymään tuon tulen ympärille ja tulevat sen liekeissä löytämään heijastuksen tulevaisuudestaan. Näin tulee olemaan, sillä niin on määrätty Elämän Herran itsensä toimesta.

Hyvin pian nyt, Mestarit tullaan näkemään ja tuntemaan sinä mitä He ovat – koko ihmiskunnan Oppaina ja Opettajina sekä ihmiskunnan Vanhempina Vlejinä ja Tietäjinä, keiden käsissä maailman tulevaisuus lepää. Toivottakaa Heidät tervetulleiksi keskuuteenne ja olkaa valmiita palvelemaan Heidän kanssaan. Olkaa jalomielisiä apunne tarjoamisessa ja ryhtykää Heidän kanssatyöntekijöikseen. Tietäkää, että He tietävät Tien ja He tulevat teidät viemään Vapauden Porteille asti.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2018.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun