Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 4/2013: Mestarien rooli

Mestarien rooli

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Me Mestarit olemme useiden vuosien ajan valmistelleet itseämme julkitulon aikaan, joka nyt on lähellä, ja jolloin me tulemme ryhmänä elämään avoimesti jokapäiväisen elämän maailmassa. Joillekin meistä tämä tulee olemaan kertakaikkiaan uusi kokemus. Mestareina monet ovat viettäneet kaiken aikansa Hierarkian parissa ja nyt on opittava toimimaan aivan uusin tavoin. Jopa puhuminen on opittava uudelleen koska telepatia on jo kauan ollut tapamme.

Aluksi ja huomattavan aikaa, kontaktimme tulee pakosta rajoittumaan joihinkin kehittyneimpiin oppilaisiin työn eri aloilla sekä koulutettuun henkilöstöön hallinnon ja erityisesti elintarvikkeiden jakelun käytännön aloilla. Monet Mestarit ovat asiantuntijoita hallinnossa kun taas toiset osallistuvat herkemmin opetukseen. Tähtäimenämme on työskentely mahdollisimman läheisesti kaikilla aloilla ja niin pian kuin mahdollista suuren yleisön parissa. On tärkeätä painottaa sitä, että Mestareiden tarkoitus on elävöittää ja ohjata ihmiskuntaa tarpeen mukaan, mutta siltikin turvata ihmisten vapaa tahto.

Verkalleen monien Mysteerikoulujen – valmistavien ja edistyneempien – sijainti tulee tunnetuksi ja tuhannet eteenpäin pyrkivät oppilaat tulevat hakeutumaan niihin. Siellä he tulevat saamaan koulutuksen kahteen ensimmäiseen vihkimykseen ja siten tulevat astumaan Hierarkian huomaan.

Aluksi on odotettava jotain vastarintaa Mestareiden olemassa ololle ja ideoille, mutta hiljalleen jopa kaikkein jyrkimmät ääriuskovaiset ja ääriajattelijat tulevat huomaamaan vaikeaksi ihmisen Vanhempien Veljien vahingoittamattomuuden vastustamisen.

Ajan saatossa maailman kaupungit kaunistetaan ja muutetaan. Valon uusi tiede tulee muuttamaan teollisuuden sekä matkustuksen ja ihmisten liikkuminen tulee tuomaan yhtenäisyyttä maailmaan. Ihmiset kaikista kansoista tulevat työskentelemään ja liittoutumaan yhteen palvellakseen kaikkia. Mestareiden ohjaus tulee olemaan saatavilla ja siten suuntaamassa ihmisiä viisain ja hellin ottein.

Jopa jo muutamien Mestareiden läsnäolo tulee luomaan sähköistävän vaikutuksen tuhansiin maailman tarpeiden täyttämiseen alttiisiin ihmisiin ja ajatus palvelemisesta tulee olemaan elämäntehtävä monelle. Tällä tavoin voidaan nähdä, että valtava muutos voidaan aikaansaada verrattain lyhyessä ajassa. Köyhienavun joukko-ohjelma tulee saamaan aikaan ihmeitä muun muassa Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Kaiken kaikkiaan uusi tunne kiireestä korjata entisen vääryydet tulee takaamaan avun voiman, jollaista tänä päivänä ei ole. Maitreyan ja Hänen ryhmänsä inspiroimana sadat ja tuhannet ihmiset tulevat löytämään kutsumuksensa tällä tavoin.

Me Mestarit haluamme vain opettaa ja opastaa sekä osoittaa ihmisille tien ja suojata heidät pahalta. Sodasta kaikissa muodoissaan on tultava mennyttä, mutta päätös tästä on yksin ihmisen. Toistan: meidän tehtävämme on näyttää tietä ja luoda suunnitelmat, mutta ihmisen itsensä on otettava joka askel. Älkää pelätkö, kaikki tullaan saavuttamaan. Elämä ihmisen edessä ei saattaisi olla valoisampi.

Lähde: Share International -lehti, 04 / 2013.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun