Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 4/2010: Maitreya puhuu

Maitreya puhuu

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Jokaisen kuluvan viikon myötä Maitreyan sanat ja ajatukset resonoituvat miljoonien ihmisten mieliin, jotka eivät tiedä näiden inspiroivien ideoiden ja toivorikkaiden konseptien lähdettä. Monet pohtivat syvästi niiden tarkoitusta ja näkemystä ja saavat oudolla tavalla lohdutusta. Toiset kokevat itsensä energisoiduksi ja voimallistetuksi, uuden päättäväisyyden ja rohkeuden kyllästämiksi. Toiset taas ihmettelevät kuka tämä mies voi olla, niin yksinkertainen ja rento, ja kuitenkin ihmeellisen viisas. Monet ovat ne ilahtumisen ja rakkauden tunteet, jotka Hänen esiintymisensä ovat tuottaneet.

Tietenkään kaikki eivät ole pitäneet Hänen ajatuksiaan miellyttävinä, tai jos miellyttävinä niin utopistisina ja saavuttamattomissa olevina. Suuret joukot ovat varuillaan ja hieman peloissaan, että Hän onkin se jota heitä on opetettu eniten pelkäämään: yksinkertainen ja vaatimaton, hyvyyden ja rakkauden auraan kietoituneena.

Täten nuo monet eri ihmisten tyypit ja tasot tuovat tietyksi kantansa ja valmiutensa muutokseen.

Mestarit

Samaan aikaan Mestarit valmistelevat ryhmänsä välittömästi edessä olevaan aikaan. Miehet ja naiset joka maasta tuodaan yhteen ja koulutetaan niihin tehtäviin, jotka odottavat heidän taitojaan sekä heidän altruistista palvelemistaan. He tietävät uuden maailman tarpeet ja toimenpiteiden tärkeysjärjestyksen. Palveleminen on avainasemassa. Kun Maitreyan ja ihmisten kaikkialla kutsu kuuluu, nämä pelottomat yksilöt tulevat nousemaan tuhansissa kohdatakseen haasteen. Näin tulee alkamaan uusi liike, joka, voimaa keräten, tulee pian kattamaan ja uudistamaan koko maailman.

Jokaisen aspektin tarpeet, yksi kerrallaan, tullaan tyydyttämään: miljoonien nälkiintyvien ja lähes nälkiintyvien ruokkiminen ruoan tuotannolla ja jakelulla; ihmiskunnan hidas tukehtuminen metsien raivaamisesta, maailmanlaajuisen ilmaston lämpenemisen taltuttaminen, ”näkymättömän vaaran” lopettaminen, poliittisen ja taloudellisen umpikujan lopettaminen ja vasemmistolaisten vastaan oikeistolaisten poliittisten järjestelmien ratkaiseminen. Jokainen näistä valtavista urakoista vaatii ratkaisun. Jokainen on tärkeä, mutta ensiarvoista on ettei kenenkään tule kulkea nälässä tässä runsauden maailmassa, ja että planeettamme on välttämättömän huolenpidon tarpeessa.

Vaikutus

Pian Maitreyan ajatusten vaikutus tulee näkyväksi. Nyt jo monet, maailmanlaajuisesti, reagoivat Hänen vaikutukseensa, suoraan tai muuten. Yhä vain enemmän Hänen ajatustensa voima tulee oikomaan etujen ristiriidat, jotka tänä päivän ovat ”keskiössä” julkisessa keskustelussa, ja jokaisen ihmisen sekä perheen tarpeet tulevat nousemaan ihmiskunnan ongelmien keskiöön.

Jo nyt, monissa maissa, on nousussa uusi tarve ajatella kaikki uusiksi juuriaan myöten ja jakamisen, oikeudenmukaisuuden sekä reiluuden konseptit kasvavat samaa tahtia. Samalla kun Maitreyan esiintymisten näkyvyys laajenee, nämä ajatukset voivat odotetusti vain kukkia ja kasvaa.

Täten ihmisten omatunto herää ja liikkuu kohti oikeanlaisten ihmissuhteiden suuntaa. Tällä tavoin, yksinkertaisesti ja tyynesti, Suuri Herra toimii puhdistaakseen ja pyhittääkseen ihmisten asiat.

Lähde: Share International -lehti, 04 / 2010.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun