Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2010: Ihmiset heräävät Maitreyalle

Ihmiset heräävät Maitreyalle

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Tästä lähin ihmiset ottavat vakavammin sen idean, että apua on saatavilla, etteivät he ole yksin, ilman apua kärsimyksessään tai avuttomuudessaan. Hiljattaiset tapahtumat ovat taas palauttaneet ihmiskunnalle toivon siitä, että heidän suurimman hätänsä hetkellä, kun he ovat jo lähes luopuneet toivostaan lohdutukseen, jotenkin heidän rukouksiinsa vastataan ja heidän kipunsa lievitetään. Niin voimakas on ollut vastine Maitreyan sanojen ytimeen, vaikkakin hiljaisesti tai näkymättömästi lausuttuna, että monet jo nyt kokevat rohkaistuneensa ja saaneensa varmuuden, että kaikki tulee olemaan hyvin, että ihmiskunnan tulevaisuus tulee olemaan lempeä ja oikeudenmukainen, jopa parempi kuin he uskalsivat toivoakaan. Monet alkavat jo epäillä josko tämä mies todella voi olla ”yksi meistä”, vaan että onkin joku joka on lähetetty ylhäältä vastaukseksi meidän rukouksiimme ja avuksi taakkoihimme. Monet, eittämättä, pitävät Hänen sanojaan epäsuotavina ja esteenä omille toiveilleen, mutta useammat, suurella kaulalla, kokevat Hänen ideoidensa yksinkertaisen totuuden ja odottavat innokkaana niiden toteutumista. Täten hiljaisesti ja vakaasti Maitreya auttaa ihmisiä heidän uurastuksessaan. Jotkut ovat jo tunnistaneet Hänet ja rukoilevat Häntä. Toiset ovat iloisia kuullessaan ääneen vastaukset moniin ongelmiinsa ja odottavat mahdollisuuttaan osallistua niiden ratkaisemiseen.

Kaiku

Näin kaikuvat Maitreyan yksinkertaiset sanat kautta maailman. Näin ne herättävät ihmisten mielissä toivon uudistumisesta. Siellä missä riittävän moni ihminen on näin herännyt ja ovat valmiina muutokseen, siellä Maitreya tulee lisäämään sanomansa tempoa ja energiaa ja tulee yhdistämään miljoonat kutsuhuutoon toimiin oman etunsa puolesta. Ihmisten on ymmärrettävä, että toiminnan on tultava heidän omista riveistään, muuten mitään uutta ei voi tapahtua. Kun ihmiset ymmärtävät tämän, he tulevat spontaanisti ja sydämet toivosta liekehtien tarttumaan toimeen. Näin tulee olemaan ja täten ihmiset tulevat täyttämään kohtalonsa ja luomaan paremman perustan sille uudelle aikakaudelle, joka avautuu heidän edessään.

Alku

Maitreya on vasta tehtävänsä alussa opastaa ihmiset oikeanlaisiin ihmissuhteisiin, mutta jo nyt Hän näkee, että Hänen sanansa rohkaisevat ja pian yhdistävät miljoonat toimimaan ja vaatimaan kohtalonsa, eivät vallankumouksen kautta, vaan sen kautta että ilmentävät oman pyhyytensä.

Lähde: Share International -lehti, 05 / 2010.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun