Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 12/2014: Järjen kutsu

Järjen kutsu

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Se aika on pian käsillä jolloin ihmiset ymmärtävät, että tämän sukupolven kohtaama suurin ongelma on se ekologinen epätasapaino, joka uhkaa valtaisia alueita Maassa. Kuten tiedätte, ihmiset ovat kahtiajakautuneita ongelman laajuudesta, mutta mikäli ihmisten huomiota ei kohdenneta tähän ekologisen epäkohtaan, monen tulevaisuus on epävarma.

Pian monet ryhmät tulevat oivaltamaan tämän vaaran laajuuden ja sen, että vuosi vuodelta katastrofiin on matkaa enää vähemmän. Ilmaston lämpenemisen vapauttamat voimat ovat nyt jo reilusti ohi sen pisteen, jota ihmisten keinoin voidaan hallita.

Kuulkaa siksi, kun aikaa on vielä vähän. Sillä vedet nousevat vääjäämättä ja ihmiset käyvät huoletonta sekä sopimatonta uhkapelia tulevaisuudellaan.

Lähde: Share International -lehti, 12 / 2014.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun