Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 1–2/2003: Ihmisten vallan nousu

Ihmisten vallan nousu

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

”Kun kaikki on sanottu ja tehty, ei nykyistä kansainvälisten asiain tilaa voi kuvata kuin yhdellä sanalla: kaoottinen. Vallanhimoiset sodanlietsojat, vastentahtoiset agnostikot ja itsensä sankariuden jalustalle nostaneet maailmanpelastajat taistelevat ihmisten tuesta omille mielipiteilleen. Ihmisten ääni taistelee päästäkseen kuulluksi myllerryksen keskeltä, mutta yhä useammin se on otettava laskuissa mukaan. Monissa maissa valtaisat väkimassat osoittavat vastustavansa epäoikeudenmukaista ja pakolla saneltua yhteenottoa ja ilmaisevat pelkonsa hirveitä seuraamuksia kohtaan. Kautta historian kirjojen on vastaavanlaisia tilanteita syntynyt yhä uudestaan, mutta vain harvoin on päätöksenteossa ja pohdinnassa kuultu ihmisten mielipidettä, edes silloin, kun he ovat olleet suorina tointen kohteina. Viime vuosisatojen saatossa vain suurten vallankumousten muutosprosesseissa ihmisten ääni on ollut toimenpiteiden keskeisenä voimana ja jättänyt aikakirjoihin merkkinsä.

Vastuuton mahti
Tänään on taas tullut aika, kun ihmisten ääntä on kuultava. Tänään on jälleen ehdottoman tärkeätä, että kaikkialla ihmisten tarpeet oikeudenmukaisuudesta, vapaudesta ja rauhasta kuullaan ja että vastuuttomat vallankäyttäjät reagoivat niihin. Näiden valtansa lumeeseen juuttuneiden vaarallisten ihmisten on ymmärrettävä, että ihmiskunta kaipaa rauhaa ja koko ajan häviävää turvallisuutta ja että sodan aika on ohi. Näille pienille napoleoneille on kerrottava, että heidän valtansa ajat ovat ohi, että aika on vienyt heiltä heidän merkityksensä ja, että valta on tänä päivänä niillä, jotka palvelevat ihmisten todellisia tarpeita.

Hektinen
Kun Maitreya astuu kahakan keskelle, voi olla, ettei Hänen neuvojansa kuulla ihmisten jokapäiväisen rauhan ja seesteisyyden ryöväävän kiireen keskellä. Pian ihmiset tulevat kuitenkin huomaamaan, että heidän toiveensa ja tarpeensa tulevat kuulluksi, ja että niille yhteisen äänen antaa mieli, joka on heidän omaansa huomaavaisempi ja vakuuttavampi. Tällä tavoin he rohkaistuvat ja liittyvät puhumaan yhteisen hyvän puolesta. Maitreya tulee käsittelemään heidän pakottavimpia tarpeitaan, sekä heidän syvimpiä toiveitaan ja pelkojaan. Hän tulee puhumaan kaikkien puolesta, ihmisten joka puolella, ja tulee näin tekemään ilmeiseksi uuden, kaikkien sisäiset unelmat ja odotukset täyttävän, yhteiskunnan ominaisuudet.

Haaste
Pian, todellakin, Maitreya tulee astumaan avoimesti ihmisten elämiin. Hän on hyvin valmistautunut ja odottaa innolla edessään odottavaa tehtäväänsä. Hänen rohkeutensa tulee vahvistamaan niitä, jotka reagoivat Häneen. Hänen suuresta sydämestään tulee virtaamaan rakkaus, sillä sen jakaminen on Hänen luonteensa ja kun ihmiset ovat valmiita, hän tulee tekemään tietyksi henkilönsä ja nimensä. Tällä tavalla tulee suuri Herra tekemään todeksi Hänen läheisen suhteensa ihmisiin kaikkialla ja täten Hän tulee täyttämään kautta aikojen Häneen kohdistuneen luottamuksen. ”

Lähde: Share International -lehti, 01 / 2003.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun