Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 12/2004: Amerikka tuuliajolla

Amerikka tuuliajolla

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

On vain ajan kyse, kun Yhdysvaltain kansa ymmärtää tehneensä surkean virheen. He ovat palauttaneet valtaan, joskin monin varastetuin äänin, miehen ja hallinnon, jotka ovat sitoutuneet jakolinjojen ja vihanpidon luomiseen kotimaassaan ja kansainvälisesti. He tulevat katuvaisina katselemaan hyökkäystä ylpeinä ylläpitämiään vapauksia vastaan; he tulevat näkemään jyrkän laskun elintasossaan, kun heidän hallituksensa, pakon edessä, yrittää selättää maansa massiivisen velkataakan; he tulevat näkemään luottamuksen menetyksen valuuttaansa kohtaan ja he tulevat näkemään kaupan jyrkän käännöksen perinteisten kauppakumppaneidensa kanssa. Irakin katastrofaalinen miehitys tulee jatkamaan mätimistään Irakin sisällä ja muuallakin maailmassa. Regoidessaan siihen pelkoon ja vihaan, jota tämä hallinto on luonut lähes kaikkialla, ihmisten taipumuksena tulee olemaan sisään päin kääntyminen ja selkänsä kääntäminen maailmalle.

Illuusio
Tämän hallinnon kanssa työskentelyn suuri ongelma on se valtava illuusio, jonka alaisena se työskentelee: että se on Jumalasta inspiroitunut ja siten Jumalan siunaama, auttamassa kristittyä maailmaa ja viestiä sen aiempaan kunniaan ja valtaan. Täten USA on ottanut valtaisan askeleen taaksepäin ja eristänyt itsensä suuren osan maailmasta todellisista huolista: luonnon saastuneisuudesta ja vaanivan katastrofin paineen alla kamppailevan planeetan kärsimyksestä.

USA tulee huomaamaan, ettei maailma tule olemaan vaitonainen. Joko amerikkalaisten tuella taikka ilman sitä, kansat tulevat parhaan kykynsä mukaan etenemään meitä vaivaavien ja pikaista ratkaisua vaativien  monien ekologisten ja sosiaalisten ongelmien ratkaisemisessa. Amerikka tulee huomaamaan olevansa hyljeksitty ja jälkeen jätetty ja vasta silloin se tulee olemaan valmis näyttämään tietä.

Retoriikka
Jopa tälläkin hetkellä tämä hallinto nauttii voitostaan ja pohtii tulevien toimien hyötyjä sekä haittoja. Sivuun luisuneena ja Irakin tapahtumista yllättyneenä sen täytyy hengähtää hetki ennen lisäväkivallan harkitsemista. Mutta retoriikka ja leveily tulee eittämättä jatkumaan, toiveena uhkailulla pelottelu ja valloitus. Samaan aikaan monissa maissa on vallallaan suuria muutoksia, jotka johtavat merkittävään maailman vallan painopisteen muutokseen. Kiina, Intia, Etelä-Amerikka ja Venäjä ovat nousemassa jaloilleen, myös taloudellisesti. Viimeinkin, Afrikka alkaa olla mahtavien maiden ja virastojen hyväntahtoisuuden ja huolenpidon kohteena ja se voi odottaa parempaa tulevaisuutta.

Täten maailma kääntyy pois päin amerikkalaisen vallan sekä rikkauden yksinvallasta , siten löytäen itselleen toisen reitin kohtalonsa täyttämiseen. Jos USA vaatimalla vaatii itselleen oikeutta yksipuoliseen toimintaan, se tulee olemaan hyljeksitty eikä sitä kuulla kansainvälisissä projekteissa ja suunnitelmissa, sen talous tulee edelleen rappeutumaan ja sen kansa tulee edelleen menettämään luottamustaan hallituksensa toimintaan. Ystävittä ja heikkenevän voimansa edessä sen on muututtuva ja muutettava puhetapaansa aiempien ystäviensä kanssa.

Maitreyan tulo julkisuuteen tulee nopeuttamaan tätä muutoksen voimaa ja varmistamaan sen tervetulleen täytäntöönpanon.

Lähde: Share International -lehti, 12 / 2004.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun