Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 4/2007: Tie tähtiin

Tie tähtiin

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Pian käy ilmeiseksi, että ihmiskunta on saapunut umpikujaan, josta ei ole mitään ilmeistä poispääsyä. Markkinavoimien sokea seuraaminen raivokkaassa taistelussa markkinoista ja voitoista on saattanut kansakunnat pysähdyksen tilaan.

Jotkut astelevat varovaisemmin talouksiensa hiipuessa, kun taas toiset, erityisesti uusrikkaat, aina vain suurempien rikkauksien ja kasvun toivossa jatkavat kulkuaan. Kokeneemmille on hiljalleen valkenemassa, ettei kaikki ole hyvin, että tulevaisuus näyttää vaisummalta kuin sen tulisi, ja että aina kavahdettu taantuma ei ehkä sittenkään ole niin kaukana. Voisi jopa sanoa, että uudenlainen realismi on alkamassa ilmentyä.

Tässä tilanteessa hallituksilla on vain yksi tapa edetä, tapa joka on niin uusi ja näennäisesti niin ulkopuolella harkittavien vaihtoehtojen, ettei sille ja sen toteuttamiselle ole annettu paljoakaan ajatusta.

Kulmakivi

Tämä uusi polku on kulmakivenä Maitreyan neuvoissa kansoille. Tämä on aiemmin kokeilematon ja siltikin tehossaan niin ilmeinen polku, että se tulee hämmästyttämään ihmiset heidän omien tekojensa saavutuksissa, kun tuota tapaa aletaan soveltaa. Tuo polku on jakaminen, ihmisten ykseyden suoraviivainen osoitus. Jakamisen periaate itsessään toteuttaa pyhyyden ominaisuuden. Kun ihmiset jakavat, he tulevat ilmentämään itsensä potentiaalisina Jumalina. Mikään ei ole niin todellisella tavalla jumalallista, kuin tämä veljeyden osoitus. Kun ihmiset näkevät tämän, he astuvat uuteen määritelmän itsestään ja he tulevat aloittamaan Oikeudenmukaisuuden aikakauden rakentamisen. Näin tulee olemaan.

Kun Maitreya astuu ihmisten elämään ja tuo neuvonsa muassaan, uusi luku tulee aukeamaan ihmiskunnalle. He tulevat tietämään, etteivät ole yksinään tässä valtavassa maailmankaikkeudessa. He tulevat tietämään, että on olemassa monia maailmoja, joissa heidän veljensä työskentelevät heidän hyväkseen, säästäen heidät paljolta pahalta. Maitreya tulee panemaan alulle kontaktin aikakauden näiden ihmisen kaukaisten veljien kanssa ja Hän tulee luomaan keskinäisen yhteistyön ja palvelemisen tulevaisuuden. Täten tulee olemaan.

Harkittuja sanoja

Ystäväni, nämä eivät ole turhia unelmia, vaan Yhden, joka Tietää, harkittuja sanoja. Siksi, olkaa rohkeita, ja valmistautukaa tälle näkemyksenne laajentumiselle ja palvelukykynne kasvulle. Maitreya tulee osoittamaan teille, että tie tähtiin on toteuttamiskelpoinen valaistumisen taival. Hän tulee osoittamaan, että Ainoan Elämän osaset ilmenevät kautta kosmoksen, ja että tähän asti tuota tietoa ei ole annettu ihmisille, mutta se tulee olemaan vakaa polku tulevien sukupolvien seurata.

Paljon on sen vuoksi pelissä, ihmisten reaktioissa Maitreyan neuvoihin. Ihmisillä on toden totta valinnan mahdollisuus: säilyminen ihmisinä, joiden loistokkuuden kasvu on rajattua, tai tuleminen siksi mitä he todellisuudessa ovat, totisia Jumalia. Maitreya on varma tiedossaan, että ihmiset tulevat reagoimaan sydämestään ja että Hän tulee ohjaamaan ihmiskunnan kohti sen määränpäätä.

Lähde: Share International -lehti, 04 / 2007.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun