Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 1–2/2005: Pimeydestä

Pimeydestä

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Ajoittain planeetan luonnolliset voimat osoittavat niiden vastaan panemattoman voiman tuhoisalla ja ihmisten mielestä epätervetulleella tavalla. Näin oli hiljattaisessa katastrofissa Intian Valtameressä. Äkillinen ja surullinen tuhansien henkien menetys ja ennennäkemätön tuho kodeille ja muille rakennuksille on järkyttänyt maailman ja aiheuttanut merkittävän vastineen: ensi kertaa sekä idässä ja lännessä, että pohjoisessa ja etelässä, kansakunnat ovat kokoontuneet spontaaniin avustukseen. Kansat vaativat hallintojaan antamaan velat anteeksi köyhimmille valtioille. Osattomiin kohdistuva myötätunnon aalto on tuonut mukanaan myös huolen miljoonia muita kehitysmaiden asukkaita kohtaan ja tuo myötätunto on selvä merkki siitä, että ihmiset ovat valmiita Maitreyan tulolle. Että näin on, ei selvemmin olisi voitu ilmaista. Kukaan ei voisi epäillä tämän huolen aitoutta. Tsunamin tuoma murhenäytelmä on avannut miljoonien sydämet ja saanut heidät puhumaan oikeudenmukaisuuden luomisen ja maailman muuttamisen puolesta.

Viimeinkin nämä äänet pääsevät kuuluville. Viimeinkin Maitreyan hyvää luovat energiat löytävät vastineen Hänestä vielä tietämättömien sydämissä. Vihdoin ja viimein rikkaiden hallinnot alkavat reagoida kansojensa vaatimuksiin oikeudesta ja rauhasta. Ne kokevat, että myös niiden tulevaisuus on riippuvainen kansan äänen kuuntelemisesta, joka ääni saavuttaa aina vain kuuluvamman ja voimakkaamman tason.

Hallitukset ymmärtäkööt: kansojen ääni on viisauden ääni. Se on kutsu realismiin ja totuuteen, ainoaan toimeen, joka johtaa järkevään ja parempaan maailmaan. Ne hallinnot, jotka ei näin toimi, tulevat kompastumaan ja menettämään kansansa luottamuksen ja oman auktoriteettinsa.

Punniten
Maitreya, tällä välin, odottaa hetkeä milloin tulla julkisuuteen, hienovaraisesti etuja sekä haittoja punniten. Hän kokee tervetulleeksi merkit ihmisten valmiudesta ja tietää, että tuo hetki ei ole kaukana. Hän tervehtii ilolla mahdollisuutta toimia Suunnitelman ja ihmisten parissa julkisuudessa. Tällä tavalla Hänen voimansa ja tehokkuutensa moninkertaistuvat.

Tällä tavalla Hän voi myös työskennellä ihmisten parissa ilman välikäsiä, osoittaen huolensa heidän hyvinvoinnista ja mukavuudesta sekä ymmärtämyksensä heidän tarpeista ja vaikeuksista, Hänen tietoisuutensa heidän ongelmista ja niiden ratkaisuista. Hän toivoo tulevansa koetuksi veljenä ja ystävänä, viisaana isänä, jonka neuvot ovat hyvää tekeviä ja tosia, todellisena avustajana ja partnerina matkalla kohti ihmisiä odottavaa loistavaa tulevaisuutta.

Olkaa siksi kärsivällisiä vielä vähän aikaa ja tietäkää, että ongelmista ja vaikeuksista huolimatta, menetyksen sydänsuruista riippumatta, Suunnitelma maailman muuttamisesta sekä ihmisten pelastamiseksi on kurssillaan kohti voittoa ja kaikki tulee olemaan hyvin.

Lähde: Share International -lehti, 01 / 2005.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun