Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 4/2014: Ongelmia odottamassa toimia

Ongelmia odottamassa toimia

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Voidaan sanoa ilman pelkoa vastaansanomisista, että kaikki maailmassa ei ole kunnossa. Esimerkiksi ero huippurikkaiden ja ääriköyhien välillä kasvaa aina vain suuremmaksi. Tämä äärimmäinen epäsuhta ei ole terveellistä millekään yhteiskunnalle. On totta, että jotkut rikkaista jakavat varoistaan köyhille, mutta yleisesti ottaen, ja kaikkien muiden tappioksi, huippurikkaat pyrkivät mielumminkin rikastumaan.

Jokaisen elämän osa-alueen lisääntyvä kaupallistuminen tänä päivänä jo itsessään on “aikapommi”, jonka purkaus tulee saattamaan nykyisen talousjärjestelmän polvilleen. Tuo aika ei ole kaukana. Niin suuria ovat tämän syvään juurtuneen kaupallistumisen luomat jännitteet, että tasapaino on jännittynyt katkeamispisteeseensä asti. Useimmat ihmiset ovat epätietoisia näistä voimista. Niin syvästi he ovat itse mukana juuri näiden jännitteiden luomisessa.

Täten ihmisille tullaan esittämään heidän ainoa luonnollinen valinta: jakamisen periaatteen omaksuminen. Aina vain enemmän ihmiskuntaa viedään kohti tuota oivallusta, olkoon vaikka kuinka etäällä vielä sen toteutumisesta.

Samanaikaisesti maailmaa uhkaavat luonnonongelmat lähestyvät huipennustaan. Useimmat maat tänä päivänä myöntävät, että ilmastonmuutos on kaikkien vihollinen. Kysymys joka maita jakaa on se miltä osin ja onko ihmiskunta ylipäätään vastuussa siitä. Viisain tie, jonka ihmiset voivat valita on se, että he olettavat olevansa vastuussa suurimmasta osasta ilmastoon kohdistuvista paineista ja ryhtymällä kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin korjatakseen tilanteen. Jotkut maat todellakin tekevät näin, mutta eivät kaikki. Meidän ohjeemme on, että ihmisten teot ja tekojen puutteet ovat vastuussa 80%:sta ongelmista ja, että ihmisten on oman etunsa ja lastensa edun vuoksi tehtävä aivan kaikkensa tilanteen parantamiseksi. Voitte olla vakuuttuneita, että Me autamme, mutta ihmisten on tehtävä osansa.

Maailmantalouden romahtamisen myötä ihmiset tulevat ymmärtämään olevansa yhtä. Tämä oivallus tulee syvällä tavalla vaikuttamaan heidän suhtautumiseensa sotaan. He tulevat näkemään, että ovat sidottuna yhteiseen kamppailuun olemassaolosta ja Maitreyan sanat tulevat syvemmin täyttämään heidän mielensä. Jakaminen, oikeudenmukaisuus ja vapaus tulevat ihmisten mielissä kasvamaan voimakkaiksi tulevaisuuden symboleiksi, jotka kaikki ovat jokaisen sisäinen oikeus ja tie oikeanlaisiin ihmissuhteisiin.

Lähde: Share International -lehti, 04 / 2014.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun