Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 1–2/2008: Kutsu medialle

Kutsu medialle

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Monien vuosien ajan ihmiset ovat odottaneet, arvatenkin malttamattomasti, todisteita siitä, että Maitreya on todellisuudessa olemassa ja toteuttaa työtään keskuudessamme. Miksi tämä epäilys itsepintaisesti pitää pintansa näinkin pitkään, voi olla vaikeatakin ymmärtää, kun ottaa huomioon ne maailmassamme tapahtuneet valtavat ja selvät muutokset, joista jokaisen Maitreya ennusti tapahtuvan ja joista jokainen julkaistiin maailman lehdistölle. Mikä siis estää sen hyväksymisen, edes hypoteesina, että tällainen tervetullut tapahtuma todellakin on tapahtunut?

Maailman media tietää jokaisen tämän tarinan tiedon hitusenkin, riippumatta siitä, kuinka vähän se asiasta yleisölle kertookaan. Monet sen edustajista ovat kohdanneet Maitreyan ja ovat kuulleet Hänen puhuvan ja siltikin he itse ovat hiljaa. Miksi näin on? Mikä estää tämän toivotun uutisen julkituomisen? Pääsääntöisesti kyse on pelosta: pelko naurunalaiseksi joutumisesta, pelko epäuskosta, pelko työpaikkansa menettämisestä, pelko siitä, että heidät on jotenkin lumottu, etteivät he nähneetkään sitä mitä näkivät eivätkä kuulleetkaan mitä kuulivat. On helpompi työntää syrjään omat kokemuksensa ja jättää Maitreyan Itsensä vastuulle, jos Hän oikeasti on olemassa, tulla esiin julkisuuteen ja osoittaa maailmalla olemassaolonsa totuutena.

Lait

Tämä näkemys, vaikkakin looginen heidän näkökulmastaan, jotka vain istuskelevat ja odottavat, osoittaa hyvin huonoa tuntemusta niitä Lakeja kohtaan, jotka ohjaavat Maitreyan vaikutusvallan omaavan Opettajan julkisuuteen tuloa. Monet arvostetut opettajat tulevat elämäämme, tekevät työnsä, ja luovat vähän jälkimaininkeja ihmisten tekojen ja ajatusten pintaan. He harvoin tarvitsevat esimarssijoita valmistelemaan tietä tulevalle. Maitreya on kuitenkin Hierarkian pää sekä Maailmanopettaja ja Hän aikoo palvella tuossa ominaisuudessaan seuraavan ajanjakson. Hänen vaikutustaan ihmiskuntaa kohtaan ei voida käsittää. Hänen tulemisensa on toden totta ainutkertaisen suuri tapahtuma, jota pitää valmistella etukäteen ja joka tulee riittävällä tavalla selittää ihmisille kaikilla tasoilla.

Maailman media on optimaalisesti sijoittunut tutustuttaakseen ihmiset aikamme todellisiin tapahtumiin. Miljoonat totuudenkaipuusta janoiset ja tiedon- sekä lohdun halukkaat kääntyvät medioiden puoleen, kun he kaipaavat informaatiota ja usein ohjausta hakiessaan. Median ihmisten ja hyväntahdon ihmisten velvollisuus on tutustua tähän informaatioon, milloin tarpeen, ja palvella yleisöä tämän informaation vakavalla esittelyllä. Silloin he tulevat näkemään Maitreyan avoimesti, valmiina osoittamaan meille kaikille kuinka maailma palautetaan kuntoon.

Lähde: Share International -lehti, 01 / 2008.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun