Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 6/2008: Kun ihmiset katsovat taakseen

Kun ihmiset katsovat taakseen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Muutaman vuoden kuluttua, katsoessaan taaksepäin, ihmiset tulevat ihmettelemään, miksi he empivät niin pitkään ottaa ilmeisin ja luonnollisin askel: maapallon resurssien jakaminen. Kokiessaan lämpöisenä uuden vakauden, jännitteiden puutteen ja kansainvälisen yhteistoiminnan helppouden, ihmiset tulevat kummastelemaan kuinka he saattoivatkaan olla niin sokeita tuolle itsestäänselvyydelle ja kuinka pitkään he olivatkaan tarkoituksellisen itsetuhoisia omalla edulleen.

Ihmiskunta on nyt aivan uuden maailmanlaajuisen kokemuksen kynnyksellä, jossa jokainen maailmanlaajuinen päätös ja teko tullaan näkemään edullisena ja kaikkien elämiä pyhittävänä sekä ravitsevana ja keskinäisiä veljeyden siteitä vahvistavana. Siteitä, jotka tuohon asti ihmiset olivat jättäneet huomiotta sekä jo lähes unohtaneet niiden olemassa olon. Tyytyväisenä, ihmiset tulevat nyt toimimaan yhteisen hyvän puolesta ja menneen viha sekä epäluottamus tukevasti taakse jätettyinä. Näin tulee uusi läheisyys kasvamaan samalla kun hyväntahto ja kunnioitus, kuin elävöittävänä hiivana, tulevat täyttämään ihmisten herätyksen kokeneet elämät. Myös täten, alati kasvavassa määrin, rakkaus ja ilo tulevat keventämään ihmisten sydämet kaikkialla.

Alkemia

Mikä hienovarainen alkemia se voikaan olla, joka tulee aikaansaamaan tämän taianomaisen muutoksen ihmisten elämissä? Ei alkemia, vaan ihmisen omassa sydämessään oleva pyhyys, joka kutsutaan ja tuodaan esille Maitreyan Rakkauden ihmeen voimasta. ”Jakaminen”, Hän on sanonut, ”on Jumalasta; ensimmäinen askel kohti jakamista on ensimmäinen askel kohti jumaluutta.” Ihmisessä itsessään on tuon jumaluuden koko mittapuu. Jakaminen tulee osoittamaan, että ihminen on Jumala siemenessään ja että ihminen on kykenevä ilmaisemaan Luojansa luovan Tahdon.

Hitaasti, mutta varmasti tuo luova tarkoitus tulee ilmi ihmisten välityksellä ja siten se tulee ohjaamaan ihmisten toimia ja päätöksiä. Entinen laittomuus tulee kuihtumaan pois ja häviämään entiseen kuin haalistunut muisto kaukaisesta ja lapsellisesta menneestä. Näin tulee olemaan.

Loistava tulevaisuus

Me, teidän vanhemmat veljenne, näemme entistäkin selkeämpänä ihmiselle loistavana siintävän tulevaisuuden ulkomuodot. Me näemme hahmotelman sellaiselle tieteelle, joka hämmästyttäisi luovimmatkin ja kehittyneimmätkin tämän päivän ihmismielistä. Me näemme myös taiteen, jonka luova voima ja jonka kauneus on ihmisille tähän asti ennen näkemätöntä.

Ennen kaikkea me näemme, että tämä luova virtaus, joka on ihmiskunnan historiassa ennen kokematonta, on suoraa seurausta niille suurille sisäisille muutoksille, joita ihmiskunta paraillaan läpikäy: oppia elämään Elämän Lakien mukaisesti. Kun ihmiset näkevät ja kokevat tämän tietoisesti, elämän faktana, he tulevat iloiten ottamaan ne askeleet, jotka johtavat rauhaan ja oikeudenmukaisuuteen sekä vapauteen ja oikeisiin ihmissuhteisiin. Ensimmäinen askel on nimeltään Jakaminen.

Maitreya, Rakkauden Ruhtinas, ja Hänen Mestareidensa ryhmä apunaan ja ohjaajinaan, kuinka ihmiset edes voisivat olla näkemättä, että jakaminen ja oikeanlaiset ihmissuhteet ovat sama asia ja että niissä on sama alkuvoima: osoittaa pyrkimys Ykseyteen, joka on näennäisen erillisyytemme pohjalla ja täten paljastaa ihmisten todellinen luonne Jumalina.

Lähde: Share International -lehti, 06 / 2008.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun