Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 7-8/2020: Ihmisen sisimmäinen veljeys

Ihmisen sisimmäinen veljeys

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Lukemattomien aikakausien ajan ihminen on vaeltanut kautta Maan ravintoa, hyötyä, turvallisuutta ja rauhaa etsien. Heimoina ja jopa kansoina ihminen on ristiin rastiin ylittänyt planeetan aina vain uudestaan, samalla taistellen mitä erinäisempien kansojen kanssa,  mennen näiden kanssa naimisiin. Tämän loputtoman vaeltamisen seuraus on Yksi ihmiskunta tänä päivänä. Riippumatta eroista väriin, uskontoon, perinteeseen tai kieleen, kaikki ihmiset ovat yhteisten esi-isien jälkeläisiä ja he ovat kehittyneet samoilla tavoilla nykytilaansa.

Se, että nykytila eittämättä suosii joitain ryhmiä ylitse muiden, on seurausta monista historiallisista tekijöistä, eikä minkään sisäisen älyllisen taikka sopeutumiskyvyllisen eroavaisuuden seurausta. Läpi historian ryhmät ovat nousseet parrasvaloihin lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi, vain vajotakseen taas kulisseihin, jättäen luovuutensa jälkeensä tuleville polville muistuttimeksi itsestään.

Koska kaikki tämä on totta, on olennaisen tärkeätä, että nykyaikainen ihmiskunta näkee itsensä Yhtenä, ja ulkonäölliset eroavaisuudet seurauksena verrattain hiljattaisista ilmastollisista olosuhteista sekä eri säteiden vaikutuksesta niiden tullessa säännöllisesti valtaan samanaikaisesti voimistuvan ihmistyypin kautta. Ihmiskunta kehittyy edelleen tietoisuudessaan yhdessä, Yhtenä.

Edeten yhdessä, kukin juurirotu ja alarotu lisää jonkin uuden ominaisuuden kokonaisuuteen. Toistuvien jälleensyntymien prosessi takaa sen, että hiljalleen kukin yksilö perii aikakautensa uuden tiedon ja tietoisuuden. Jos ihmiset todella ymmärtäisivät tämän kehityksenkulun monimutkaisuuden ja kauneuden, mennyttä iäksi olisivat muista pitämättömyys ja epäluottamus, nykyajan ”rasismi”. Ihmiset tulisivat ymmärtämään, että todellisuudessa he ovat veljiä, jotka yhdessä matkaavat näennäisen loputtomalla itseoivalluksen matkalla.

Kun Me, Vanhemmat Veljenne, työskentelemme avoimemmin, tulette huomaamaan, että tuo totuus on keskiössä meidän ymmärryksessämme ihmisen luonteesta ja keskinäisistä suhteista. Ihmisperhe on elämän ravitseva lähde. Siinä opitaan yhteistyötä ja siten luominen yhdessä, samalla rakentaen rikas jaetun identiteetin kokonaisuus.
Kuinka, sitten, ihmiset voivat saavuttaa tämän ymmärryksen? Me, Veljeskunta, tulemme osoittamaan tämän suhteen kaikessa mitä teemme, ja ihmiset tulevat näkemään itsensä samoin, veljinä keskenään. Jakaminen tulee saattamaan ihmiset tähän uuteen saavutukseen ja se tulee ylistämään heitä tuossa uudessa totuuden osoituksessaan. Näin tulee olemaan.

Sitten ihmiset tulevat saavuttamaan saavutuksen huiput, jakaen tietonsa ja kokemuksensa. Mennyttä iäksi tulevat olemaan väärät esteet, jotka ihminen itse on luonut pitääkseen erolla veljensä, viimeinkin ymmärtäen heidät sinä itsenäään, mitä ovat.

Lähde: Share International -lehti, 07 / 2020.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun