Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 12/2007: Tulevaisuuden valmistelu

Tulevaisuuden valmistelu

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Aikakauden lähetessä loppuaan ja uuden kosmisen syklin alkaessa kaikki alkaa hajota. Vanhat ja koetut elämisen tavat eivät enää toimi tai vastaa kehittyvän ihmiskunnan tarpeita. Varma väistyy epävarman tieltä, kun tunnettu malli on menettänyt voimansa vakuuttaa ja ihmiset ovat hämillään, eksyksissään ja peloissaan. Näin on tänä päivänä: olemme eksyneet tässä Kalojen vanhan ajan sekä Vesimiehen uuden opin muutosjaksossa.

Vesimiehen jakso tulee kestämään arviolta 2.350 vuotta ja se tulee tuomaan muassaan paljon etuja ihmiskunnalle sen voimien kasvaessa vuosisatojen saatteessa. Kuitenkin, tällä hetkellä, Kalojen vanhat tavat, jotka ovat jo aikansa eläneitä, mutteivät vielä aikakirjoihin siirtyneitä, ovat vielä vallalla ja määräävät ihmisten enemmistön ajatukset ja teot. Koska näin on, miljoonat ihmiset ovat nyt vallassa olevien sekä voimakkaiden valtioiden johtajien tekojen pauloissa. Täten, tämä on aika mullistusten, stressin ja koettelemuksen.

Muutos

Voitte olla vakuuttuneita, ettei tämä vaikeuksien aika jatku enää kauaa. Jo nyt muutokset ovat ilmeisiä meille, teidän Vanhemmille Veljillenne. Me näemme nykyisistä oloista poikkeavan, hyvin erilaisten olosuhteiden hahmon hyvin selvänä. Näemme maailman rauhassa, maailman missä oikeudenmukaisuus on vallalla ja missä vapaus kruunaa ihmisten elämät kaikkialla. Me tiedämme, että nykyiset vaikeudet ovat ohimeneviä ja päättyviä ja että Uuden Aamunnousun kajon aika ei enää ole kaukana alkamaan valaista ihmisten elämät ja haastamaan heidät toimeen. Me tiedämme myös, että ihmiset sydämessään kaipaavat muutosta ja ovat valmiita sille ja että he tulevat innolla sekä tahdolla kohtaamaan haasteensa – he odottavat enää innoitusta ja ohjausta.

Tuon innoituksen ja ohjauksen Maitreya on halukas myöntämään, täysimittaisena ja enemmänkin, Hänen odottaessa säädettyä hetkeä, joka karmisen Lain puitteissa sallii Hänen edetä.

Haaste

Tuolloin Suuri Herra tulee avoimesti astumaan ihmisten pariin. Hän tulee tuolloin haastamaan varakkaiden ja voimakkaiden ihmisten oletukset. Maitreya tulee puhumaan niiden miljoonien puolesta, joilla ei nyt ole äänivaltaa, niiden nälkäisten ja lohduttomien puolesta, jotka elävät päivästä päivään kärsimyksessä ja niiden puolesta, jotka riutuvat maailman vankiloissa uskallettuaan haastaa ”parempiensa” määräykset. Hän tulee puhumaan kaikkien oikeudenmukaisuutta ja vapautta rakastavien ihmisten puolesta ja Hän tulee korottamaan äänensä heidän asiassaan. Hän tulee tasoittamaan sodan voimalla hallitsevien koston, Hän tulee ikiajoiksi sulkemaan oven, jonka kautta sota astuu häpäisemään ihmisten elämän. Tämän kaiken, ihmisten toimeenpanemana, Hän tulee saavuttamaan ja siten palauttamaan tervejärkisyyden ja rauhan Maan päälle.

Rauhallisin ja tarkoituksenmukaisin ottein Hän valmistelee kultaista tulevaisuutta, ihmiskunnan perintöä: Hän kokoaa yhteen ”loistavat valot”, nuo miehet ja naiset, jotka tulevat tuon tulevaisuuden luomaan.

Lähde: Share International -lehti, 12 / 2007.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun