Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 3/1984: Tulevaisuus kutsuu

Tulevaisuus kutsuu

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Aina ajoittain olen puhunut tarpeesta juurruttaa jakamisen henki, jonka avulla maailman resurssit voitaisiin jakaa oikeudenmukaisemmin. Tämä johtaisi jännitteiden sekä lukemattomien ihmisten kärsimyksen vähenemiseen. Se toisi muassaan myös uudelleenvirkoamisen elämälle ja kehittyneille talouksille. Planeetan verenkierron on toimittava. Rikkaimpien talouksien jähmettynyt talous voidaan saada liikkeelle vain hyväksymällä se seikka, että myös köyhemmillä valtioilla on oikeus elämään ja kohtuulliseen elämän laatuun. Vain jakaminen voi tämän aikaansaada.

Todistusaineisto kasvaa päivä päivältä osoittamaan ihmisille, että maailma on Yhtä, että ihmiskunta on organismi, jonka hyvinvointi on riippuvainen jokaisen osan hyvinvoinnista. Noiden sairauden ja vaaran merkkien huomiotta jättäminen ei enää ole mahdollista taikka viisasta. Monet jo näkevät tämän ja vaativat oikeudenmukaisuutta, mutta vain heränneen ihmiskunnan hätähuuto saa valtaapitävä liikahtamaan ahneuden sijoiltaan.

Pian maailma tulee tietämään, että ihmiskunnan on jaettava tai menehdyttävä. Maitreya ei tule aikailemaan saattaessaan tämän totuuden kaikille selväksi. Hän tulee osoittamaan, että maailma kuulu jokaiselle, rikkaalle ja köyhälle, valtaapitävälle ja osattomalle, valkoiselle ja tummalle. Hän tulee tekemään selväksi tarpeen yhtenäisestä toiminnasta voidaksemme ratkoa ihmistä tänä päivänä kohtaavat ongelmat ja Hän tulee ohjaamaan niiden ratkaisuun. Jokaista ihmistä muutoksen tarpeen hyväksymään kutsuen, Hän tulee nopeuttamaan kaikkien pyrkimyksen ja tulee kohdistamaan kaikkien tahdon oikeudenmukaisuuden toteutua. Täten Hän tulee yhdistämään heidät kaikki, jotka haluavat luoda parempia malleja, joiden kautta ihmisten pyhyys pääsisi ilmenemään ja tuosta moninaisuudesta tulee ilmoille nousemaan huutomyrsky, jollaista ei kuunaan Maan päällä kuultu. Tuo huuto on vaatimus oikeudenmukaisuudelle, totuudelle, vapaudelle ja rauhalle.

Silloin tulevat johtajat reagoimaan ja kasvavalla vauhdilla tämä maailma tulee muuttumaan. Näin tulee olemaan ja näin Maitreya tulee luomaan uuden jakamiselle ja rakkaudelle pohjaavan sivilisaation pohjan.

Ettekö saata tuntea uuden sykkeen ilmenemistä elämissänne? Kuka voisi sivuuttaa uuden impulssin, joka haastaa ihmiset toimintaan? Kaikki tullaan uudistamaan ja pian pimeys antaa tietä paljastavalle valolle.

Jokaiselle, joka kykenee reagoimaan ajan vaateeseen, on oma sijansa. Tämän takaa Palveluksen Laki. Yhdenkään, joka haluaa palvella, ei tarvitse pelätä työn tai tarkoituksen puutetta eikä ohjaavien käsiparien puutetta. Me tulemme auttamaan tietä palauttamaan tämän maailman terveyteen ja tulemme veljinä työskentelemään rinnallanne, yhdessä pois puhdistaen menneen rippeet.

Pian maailma tulee näkemään suurten muutosten ilmenemisen ja se tulee tietämään, että uusi aika on alkanut. Vanha syrjääntyy ja tulevaisuus kutsuu ihmiskuntaa. Kenenkään ei tarvitse pelätä tuota tulevaa, sillä se itsessään sisältää ihmiselle lupauksen hänen jumalaisesta perimästään sekä lupauksen Jumalan Tahdon ilmenemisestä kaikkialla.

Palvelkaa ja ilmentäkää tuo tulevaisuus itsellenne ja veljillenne. Palvelkaa ja tietäkää toimivanne ykseydessä Jumalan Tahdon kanssa. Palvelkaa mielihyvällä ja viisaudella ja astukaa vapauteen sekä iloon.

Lähde: Share International -lehti, 03 / 1984.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun