Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2011: Uuden Ajan toimintatavat

Uuden Ajan toimintatavat

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Hiljattaiset tapahtumat Lähi-Idässä ovat saattaneet ihmiskunnan kasvotusten lukuisten ongelmien kanssa. Läntiset vallat ovat joutuneet takeltuneeksi, pitkälti vastoin omaa tahtoaan, libyalaiseen sisällissotaan, jota ne eivät tunnistaneet sellaiseksi. Niiden päähuoli  oli turvata katkeamaton öljyntuotanto, joka oli helposti saatavilla Libyassa. Ne myöskin tahtoivat auttaa Benghazissa ihmisiä, jotka olivat joutuneet silmätysten ikääntyvän ja suhteettoman tyrannin kansansurman kanssa, tyrannin, joka äimistyneenä oli tarkkaillut ilmeisesti onnistuvaa vallankaappausta naapurivaltion voimakasta tyrannia vastaan.

Jospa läntiset vallat vain olisivat tienneet, että Egyptin kansan rauhalliset protestit olivat kasvaneet Libyassa aseistetuksi vallankumoukseksi, jolta puuttui onnistumisen takeena vaadittavaa suunnitelmallisuutta, johtoa ja aseita.

Yhdistyneet kansakunnat sopi lentokieltoalueesta, mutta sen olisi pitänyt saatella päätös YK:n rauhanturvaajilla, mieluiten arabimaista rekrytoiduilla joukoilla. Epäonnistuminen siinä on yllättänyt vaikeudellaan kaikki nykytilanteessa mukana olijat.

Energiat
Maitreyan ja Hänen ryhmänsä kohdistamien energioiden vaikutuksesta, Lähi-Idän ihmiset läpikäyvät parhaillaan suurta herätystä ja he vaativat uusia vapauksia sekä osallistumisoikeutta elämänsä ohjaukseen. Eivätkä nämä vaatimukset rajoitu Lähi-Itään. Aina vain enemmän näitä samoja vaatimuksia kuullaan kautta maailman. Erityisesti nuoret kokevat tarpeen uudenlaisesta maailmasta, sellaisesta, joka sallii heidän kehittyä ja ilmaista itseään, vapaana iäkkäämpien vanhoista dogmeista.

Se mitä nyt todistamme ei ole mitään vähempää kuin Maan nuorison renesanssi, kun he vapauttavat itsensä vihan, sodan, eriarvoistamisen ja suvaitsemattomuuden pakkovallasta. Mikään ei kykenee heitä kauaa pidättelemään. Tämä on Uusi Aika ja nuoret koestavat itseään kamppailussa uudesta elämästä. Vanha maailmanjärjestys on syvään juurtunut ja vain vaivoin voitettavissa.

Vanhat tyrannit kaikilla elämänaloilla ovat haluttomia luopumaan vallastaan ja vauraudestaan ja he taistelevat ankarasti muutoksen vuorovettä vastaan, mutta he taistelevat Itsensä Pyhyyden tahtoa ja energioita vastaan ja siksi heidän on antauduttava osana muutosta. Kaikkien valtaapitävien voimaa vieläkin voimakkaampi Voima vaatii ilmenemistään, eikä mikään kykene sitä estämään. Kyse on tulevaisuuden polusta, joka on suunniteltu jo ajan alussa.

Mikään ei voi pysäyttää sen edistymistä ja nuoret ovat sen sanansaattajat. Kuunnelkaa tarkoin nuoria, heillä on tulevaisuus turvattuna sydämessään. Ilman syytä eivät juuri nuoret olleet ne, jotka Tahrir-aukiolla istuivat Maitreyan jalkojen juurella Hänen opettaessa heille tulevan malleja, Uuden Ajan toimintatapoja, rauhan ajan sekä oikeudenmukaisuuden, jakamisen, vapauden ja rakkauden ajan oppeja.

Lähde: Share International -lehti, 05 / 2011.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun