Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 12/2006: Sodan turhuus

Sodan turhuus

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Osallistumalla sotaan ihmiset vaarantavat, eivät pelkästään oman elämänsä ja muiden elämän, vaan koko elämisen pohjana olevan planeetan hyvinvoinnin. Maa ryöstetään seurauksista piittaamatta kaikenlaisista metalleista, joita käytetään kuoleman sotavarustelussa. Ajatustakaan ei hukata tulevien polvien tarpeille, joilla heilläkin on oikeus planeetan tuotokseen. Lukemattomat miljoonat tonnit vääntynyttä ruostuvaa rautaa kukittavat ”sodan näyttämöitä”, joissa ihmiset toteuttavat tappavia esityksiään. Ihmiset eivät voi nähdä, tai edes kuvitella, heidän hienovaraisille kehoilleen loputtomien tuntien pommitusten aiheuttamaa tuhoa. Ennen kokemattomat äänen voimakkuuden tasot silppuavat ja repivät näitä herkkiä huntuja. Ihmisen kehoa ei ole luotu tällaiseen väärinkäyttöön. Näin ihmiset tuottavat itselleen peruuttamatonta haittaa. Kuinka kauan, siis, ihmiseltä vie ymmärtää sodan turhuus? Sota ei ratkaise mitään ongelmia; se vain aikaansaa kaaosta ja pysähdyttää ihmisen kehityksen kulun.

Nautinto

Jotkut, harvat – pakko sanoa, ihmiset nauttivat sodan käynnistä. Heille kyse on urheudesta, heidän tahtonsa ja kykyjensä koetuksesta, mutta pääasiallisesti ihmiset tänä päivänä joutuvat sotaan ideologisista syistä, asian vuoksi. Siispä kansojen johtajat, joilla on päätösvalta, säätävät sodasta ja rauhasta. Heidät tulee tarkoin valita, taataksemme rauhan maapallo.

Tätä ongelmaa on nyt pohdittava tarkoin. Hiljattaiset tapahtumat Lähi-Idässä ovat osoittaneet, kuinka helppoa on luopua lain ohjauksesta ja päästää valloilleen sekasorto. Tuon rajan ylittämisen korjaaminen ja ratkaisun saavuttaminen on aivan toinen asia.

Tasapaino

Maitreya tarkastelee näitä tapahtumia tarkoin. Hän laskee jännitteet sekä niiden hellittämiset sitä mukaa kun ne tapahtuvat ja Hän pyrkii aina luomaan tasapainon. Tässä asiassa Rauhan tai Tasapainon Hengen energiat, jotka kohdentuvat Maitreyan kautta, ovat olennaisessa osassa. Tarkkoina ja voimallisina ne kääntävät lehden vihalta ja sotaisilta vaistoilta, jotka niin vaivaavat eri kansakuntien ihmisiä.

Ihmiset itse alkavat näytellä tärkeätä osaansa. Ääniuurnien ja mielenosoitusten avulla he saattavat äänensä kuultavaksi ja rauhantahtonsa tietyksi. Tästä pisteestä ei ole enää paluuta. Ihmiset tunnistavat voimansa ja alkavat hiljalleen ymmärtää, että heidän tulee luoda kaipaamansa rauha ja että vasta kun oikeudenmukaisuus sekä vapaus ovat vallalla, siunattu rauha voidaan taata.

Tämä kasvava ymmärrys luo puitteet Maitreyan aikaiselle julkisuuteen tulemiselle.

Lähde: Share International -lehti, 12 / 2006.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun