Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 12/2013: Jakamisen ohjelma

Jakamisen ohjelma

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun ihmiset pohtivat jakamisen periaatetta, he lähes poikkeuksetta näkevät sen vain henkilökohtaisena tekijänä. He kuvittelevat tilanteen, jossa heiltä itseltään edellytetään huomattavien summien lahjoituksia kaukaisten maiden ihmisille, joita he eivät tunne ja joita eivät välitäkään tuntea. Itse asiassa jakamisen periaate voidaan järjestää vain maailmanlaajuisena toimintamallina.

On monia tapoja miten tämä voidaan aikaansaada, joko osittain tai täydellisenä. Me, teidän Vanhemmat Veljenne, olemme sitä mieltä, että seuraava on käytännöllisin, yksinkertaisin ja oikeudenmukaisin kaikista tavoista, ja jos se otetaan käyttöön, se palvelisi suurinta määrää ihmisiä. Me ehdotamme, että jokaista kansakuntaa pyydetään tekemään inventaario varannoistaan ja tarpeistaan, sekä siitä mitä itse tuottavat ja mitä joutuvat tuomaan. Sen jälkeen kutakin maata pyydetään tuomaan yhteiseen pooliin sen, mitä niillä on liikaa tarpeisiinsa nähden. Näin voidaan luoda valtava maailmanlaajuinen varanto, josta kaikki voivat nostaa. Luonnollisesti suuret ja kehittyneet maat antaisivat eniten, mutta kaikki lahjoittaisivat tarpeettoman ylijäämänsä. Tämä suunnitelma vetoaa meihin sen yksinkertaisuuden ja sen oikeudenmukaisuuden takia. Suunnitelman täytäntöönpano luonnollisesti veisi aikaa, mutta me näemme jo ajan, jolloin se voidaan toteuttaa.

Monet ovat ne koulutetut organisaattorit ja hallinnon ammattilaiset, joille tämä työ toisi tervetulleen tavan palvella maailmaa. Kaikki tapahtuisi Mestarin turvaamana tai ainakin kolmannen asteen vihkimyksen saaneen oppilaan turvaamana, täten taaten kaikkien luottamuksen. Kuin iskusta köyhyyden kirous voitaisiin lopettaa. Miljoonien ja taas miljoonien elämät ja sydämet saisivat ilon nosteen, ja he jotka ensi kertaa jakavat omastaan, löytäisivät syvän onnen tyydytyksen, jota ovat ehkä pelänneet kokea.

Vain näin voitaisiin luoda se luottamus, joka on tarpeen terrorismin ja sodan lopettamiseksi. Ilman tuota luottamusta ei koskaan tule olemaan rauhaa. Ilman rauhaa, ihmiskunnan tulevaisuus olisi toden totta hyvin karu. Siksi jonkinlainen jakamisen muoto on välttämätön, jos mielimme selvitä. Kun ihmisten enemmistö ymmärtää tämän, maailman suurimmat ongelmat voidaan ratkaista.

Jakamisen periaate alkaa kehittyä monien ryhmien ajatuksissa kautta maailman. Vähän kerrassaan ihmiset kulkevat kohti tätä johtopäätöstä. Maitreya muistuttaa kaikkia heitä, jotka kuulevat Hänet, että jakaminen on ainoa ratkaisu huoliimme. Siksi kun viikot ja kuukaudet kuluvat, ihmiset nähdään painimassa ongelmineen, ja aina vain useampi ymmärtää jakamisen olevan tulevaisuutensa ratkaisu.

Lähde: Share International -lehti, 12 / 2013.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun