Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/2006: Ensimmäiset askeleet

Ensimmäiset askeleet

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun Maitreya ilmaantuu maailman ihmisten nähtäväksi, he tulevat huomaamaan että he tuntevat Hänet jo aiemmalta ja että Hänen opetuksensa ei ole outoa tai heidän ajattelunsa ulottumattomissa. Mutkaton, todellakin, Hän tulee olemaan, jotta kaikki saattaisivat ymmärtää.

Juuri hänen konstailemattomuutensa tulee hämmästyttämään. Kuitenkin tullaan myös huomaamaan, että useimmat ihmiset tulevat kokemaan kuulemansa uudella tavalla, uuden totuuden auringonnousuna, uutena ja syvemmältä heitä koskettavana. Ajatukset saattavat olla yksinkertaisia, mutta ne värähtelevät ihmisten sydämissä ja tuntuvat raikkailta sekä eloisilta. Näin tulee olemaan. Näin Maitreya tulee koskettamaan ihmisten sydämiä, vedoten heihin samalla auttamaan itseään, kun avustavat veljiään ja sisariaan kautta maapallon. Kun ihmiset kuulevat Hänet, he tulevat syvästi pohtimaan sitä mitä Hän sanoo ja tulevat merkillisellä tavalla liikuttumaan noista usein kuulluista sanoista. Heidän sydämensä tulee vastaamaan, siinä missä tähän asti niin ei ole tapahtunut ja uusi ymmärrys sekä pakottavuus tulee moninkertaistamaan heidän reaktionsa.

Yhdentävä

Näin Maitreya tulee yhdentämään maailman ihmiset toimintaan sekä muutokseen. He jotka ovat seisseet taka-alalla, tulevat astumaan esiin ja tulevat liittymään oikeudenmukaisuuden ja jakamisen sekä vapauden ja rauhan äänten mekkalaan.

Monet, tietenkään, eivät tule välittämään Maitreyasta. Monet tulevat pitämään Hänen ideoitaan vastenmielisinä ja vaarallisina sekä utopistisina ja mahdottomina toteuttaa. Jotkut, pelokkaammat ja pahaa epäilevämmät, tulevat näkemään Hänessä antikristuksen, kaikkien pelkojensa ruumiillistuman. Jotkut näkisivät Hänet mieluiten heti ristiinnaulittavan, jos heillä olisi valta päättää. Monet tulevat olemaan päättämättömänä, kykenemättä ottamaan kantaa puolesta tahi vastaan.

Heidän lukunsa, jotka kykenevät myönteisesti reagoimaan, tulee kasvamaan ja he tulevat puhumaan jakamisen sekä oikeudenmukaisuuden puolesta. He tulevat kerääntymään ja tukemaan Häntä, tulevat näkemään Hänet johtajanaan, kaitsijanaan, opettajanaan sekä oppaanaan.

Näin tulee muodostumaan voimakas julkisen mielipiteen massa, joka vaatii muutosta. Aina vain enenevässä määrin hallitukset tulevat huomaamaan mahdottomaksi vastustaa näitä ihmisten vaateita ja ne tulevat olemaan pakotettuja tekemään tietynasteisia muutoksia.

Ihmisten valta tulee kasvamaan ja Maitreyan voimistamana heidän äänensä tulee kasvamaan voimassaan, selkeydessään ja vaateessaan. Ihmiset tulevat vaatimaan Puhemiestään puhumaan maailmalle ja näin näyttämö on valmisteltu Julkitulon päivää varten, uuden päivännousun ensimmäistä päivää varten.

Julkitulon päivä, päivä jolloin Maitreya tulee ensimmäistä kertaa todentamaan todellisen minänsä ja nimensä, tulee kohoamaan historian kirjoitukseen käännepisteenä ihmiskunnan kehityksessä. Se tulee kirjatuksi aikakirjoihin kaikkien päivien äitinä, uuden alkuna, ihmisen pyhityksen päivänä ja ihmiskuntaa odottavan loistavan tulevaisuuden sisäänkäynnin päivänä. Tuo päivä ei ole kaukana.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 2006.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun