Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 7–8/2015: Uuden vyöry

Uuden vyöry

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Joillekin seuraavat kuukaudet tulevat tuntumaan siltä kuin ne olisivat vaikeimpia heidän koskaan kokemiaan. Aika saa heidät etsimään edes toivon kipinää helpotuksesta sellaisilta voimilta, joiden kanssa he eivät koe voivansa pärjätä.

Samanaikaisesti joillekin toisille tulee tunne, että kyseessä on korostetun kekseliäisyyden ja luovuuden jakso, olkoon kuinka epätodellista luonteeltaan. Kaikki liikkuu kiivaasti uuteen aikaan ja Vesimiehen vaikutuksiin, riippumatta siitä miten tämä muutos tulkitaan. Mutta tämän muutoksen vaikutus tulee olemaan todella suuri. Miten ihmisten sitten tulisi reagoida? Tietäkää, että tämä on lisäaskel kohti uutta aikaa ja sen tiedostaen, odottakaa Suuren Herran tuloa julkisuuteen. Avatkaa sydämienne ja mieltenne portit ja olkaa valmiita uuden vyöryyn.

Lähde: Share International -lehti, 07 / 2015.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun