Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2014: Tie eteenpäin

Tie eteenpäin

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Tervetuloa juhla-aterialle. Seisoessamme nyt Uuden aikakauden kynnyksellä, ihmiset pohtivat sitä mikä heitä odottaa. Kuten monet tietävätkin, maailma on jakautunut kahteen ryhmään, kuta kuinkin lukumäärältä yhtä suuriin. Toinen osoittaa Kalojen nyt jo nopeasti häviävää ominaispiirrettä. Tuon aikakauden ylpeys, se voimakas yksilöllisyys, joka nyt on nähtävissä kautta maailman, on muodostunut tämän päivän suurimmaksi vaaraksemme, ja se uhkaa jokaisen meidän tulevaisuutta. Näin kansakunnat taistelevat armotta ja suurimmat sekä voimakkaimmat niistä vaativat leijonan osan.

Joka päivä Vesimiehen ajan hyvää tekevät vedet tekevät itsensä aina vain enemmän tietyksi, ja ne johdattavat ihmistä vähän kerrassaan kauemmas kuilun partaalta.

Miljoonat kokevat nyt, että ihmiskunta on yhtä, ja että vain yhdessä kaikkien yhteiseksi hyväksi työskentelemällä se voi selvitä.

Tämä uusi ja viisaampi konsepti herää ihmisissä kaikkialla osoittaen tien tulevaan harmoniaan. Tätä heräämistä ei voi pysäyttää, eikä sitä voi sysätä sivuun, sillä sen takana ovat suuret Synteesin herra, Sekoittumisen herra ja Fuusion herra. Näin tullaan uusi oppi tuomaan sisään ja suuri herra Maitreya tulee johtamaan tietä.

Aika on nyt lähes käsillä. Seuratkaa, älkääkä torkahtako, älkääkä jättäkö kuulematta Hänen kutsuaan.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2014.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun