Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 3/2003: Järkevämpi näkemys elämiseen

Järkevämpi näkemys elämiseen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Ensi katsomalta saattaa näyttää siltä, kuin maailma olisi nyt syvemmässä kriisissä kuin koskaan aiemmin. Sota ja terrorismi ovat kiihdyttäneet tapahtumien kulun ja täyttäneet miljoonien sydämet pelolla. Jos tämä olisi oikea nykytilan tulkinta, olisikin todellista syytä pelkoon ja voivotteluun. Onnellisesti tämä näkemys on pinnallinen ja peittää monet käänteet parempaan, jotka, hiljaisesti, ilman suurta kohua myöskin ovat käynnissä. Sota ja kauhu ovat sensaatiomaisia ja niistä saa voimakkaat uutisotsikot. Kauskantoiset toimet, jotka vaikuttavat miljoonien elämiin, harvoin pääsevät otsikoihin ja ne katoavat maailmanvalloittajamaisten hallitusten ja vaikeiden diktaattoreiden meuhkaamiseen.

Maailma on syvässä kiitollisuudenvelassa YK:n monille virastoille, joiden epäitsekäs ja huolellinen työ jatkuu vallasta juopuneiden poliitikkojen retoriikan sekä uhman keskelläkin. Se aika on pian käsillä, jolloin ihmiset ymmärtävät että maailman tarve on yhtä kuin niiden miesten ja naisten tarve kaikkialla, jotka tarvitsevat työtä, ravintoa, terveydenhuoltoa ja koulutusta. Nämä ovat prioriteetit, joiden tulisi ohjata ihmisten toimia ja joiden tulisi valjastaa ihmisten energia ja resurssit. Nämä ovat kestäviä tarpeita jokaiselle ja ihmiskunta jättää ne huomiotta omalla riskillään.

Myös erikoistuneet yksityiset ryhmittymät antavat näkemyksensä ja tutkimuksensa käyttöön ja herättävät siten ihmiset niihin vaaroihin, jotka seuraavat tästä kiireestä suin päin jatkaa sairaalloisen planeettamme riistämistä. Monet ennen sokeat näkevät nyt. Monet kävelevät, jotka ennen istuivat ja katsoivat veljiensä juoksua ja leikkiä. Ensimmäistä kertaa elämissään, maailma on täynnä toivoa monille, jotka ovat kärsineet hiljaisuudessa.

Elvyttävä
Näille hiljaisille ja kärsivällisille elämä on avaamassa ikkunoitaan, päästäen sisään auringon valoa ja raikasta ilmaa. Monien virastojen ja toimijoiden työn myötä uusi sekä elvyttävä energia virtaa nyt ja ihmiset reagoivat siihen sekä iloitsevat siitä. Nämä, palvelijat, ovat tämän ajan todellisia sankareita. Eivät ne, jotka pudottavat pommit pilvien korkeuksista, vaan ne jotka tunnistavat veljiensä ja sisartensa tarpeen ja toimivat, hinnasta piittaamatta.

Julkitulo
Kun Maitreya tulee julkisuuteen, kaikille avoimesti, Hän tulee edesauttamaan uuden, elämää kohtaan järkevämmän näkemyksen muodostumisen, joka pohjaa kaikkien ihmisten tarpeiden tyydyttämiselle. Hän tulee osoittamaan, että nykyhetken konfliktit eivät ole välttämättömiä. Että kansojen johtajilla on velvollisuus ihmiskuntaa kohtaan kokonaisuutena, eikä vain heidän yksilöllisille ideologioilleen ja tunteilleen. Hän tulee kehoittamaan viisauteen ja varovaisuuteen nykyisten hirvittävän voiman omaavien aseiden suhteen ja varoittamaan ”rauhan puolesta” käytävien sotien tuloksettomuudesta.

Rauhan löytäminen, Hän tulee osoittamaan, ei ole vaikeata, jos etsiminen on vilpitöntä. Rauhan saavuttaminen, Hän tulee sanomaan, onnistuu vain takaamalla oikeudenmukaisuus ja vapaus kaikille. Täten Maitreya tulee asettamaan muutoksen tavoitteet. Täten ihmiset tullaan inspiroimaan ottamaan tuo yksinkertainen askel kohti tuntematonta ja näkemään pitkään sydämessään olleen unelman ja rauhan kaipuun täyttymys.

Lähde: Share International -lehti, 03 / 2003.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun