Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2010: Ihmiskunnan uusi valo

Ihmiskunnan uusi valo

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Jo nyt, Valon voimat ovat saaneet jalansijaa ja ovat edenneet sekä voittaneet puolelleen mieliä ja sydämiä. Jo tässä vaiheessa, on mahdollista ennustaa varma ja turvallinen lopputulos sille kamppailulle, joka on raivonnut, vaikkakin ihmisten enemmistön tietämättä, planeetan ja sen asukkaiden tulevaisuudesta.

Lukemattomien aikakausien ajan tuota taistoa on käyty kaikilla tasoilla ja kaikissa olosuhteissa sekä kaikissa tilanteissa ja se on sitä, mistä maailmanhistoria on rakennettu. Nyt, pitkän pitkän ajan jälkeen, ihmiskunnan aurassa on nähtävissä uusi valo, joka lupaa hyvää ihmisten tulevaisuudelle. Mistä tämä uusi valo tulee? Se on tietysti seurausta monista tapahtumista ja siunauksista, mutta ennen muuta se on merkki siitä, että ihmiset alkavat vihdoin nähdä itsensä uudessa valossa ja kokea olevansa pyhiä ainakin potentiaalisesti, ja joka tapauksessa kokevat itsensä arvokkaampana ja tarkoituksellisempana kuin olivat ajatelleetkaan ja kykeneväisinä luomaan sellaisen uuden maailman, josta voivat olla ylpeitä. Unohtamatta niin laajalle levinnyttä kärsimystä ja kipua tänä päivänä, monet siltikin kokevat uuden itseluottamuksen itsessään ja tulevaisuudessaan ja uuden toivon siitä, että nykyhetken murheet ovat ohimenevää laatua ja että parempi aika on lähellä.

Herääminen
Nähden tämän uuden valon ihmiskunnassa, Maitreya tietää, että ihmiset alkavat herätä Hänen ponnisteluihinsa ja Hänen energioihinsa, jotka Vesimiehen voimat ovat täyttäneet lupauksessaan ja jotka ovat vetäneet yhteen ihmiset koetussa tarkoituksenmukaisuuden ja itsetunnon ykseydessä. Tästä lukien, tämä orastava ykseyden tunne ja siitä kumpuava voima, tulevat toteutumaan enemmän ja enemmän ja ne tulevat johtamaan monien  yhdessä ohjattuihin toimiin parantaa onnensa ja muuttaa ne olosuhteet, jotka vähättelevät ihmisiä ja jättävät heidät oman onnensa nojaan. Tällä tavalla olennainen muutos maailman olosuhteissa tulee tapahtumaan suhteellisen lyhyessä ajassa. Ihmiset lähestyvät itseaiheutetun epäonnensa syvintä pistettä.

Tuhoisuus ja sota, itseriittoisuus, itsekkyys sekä ahneus ovat kaikki tehneet osansa näiden tuskaisien olosuhteiden luomisessa. Herääminen, Uusi valo, on merkki siitä, että ihmiset alkavat ymmärtää suurta lakia: vain vahingoittamattomuus voi saattaa ihmiset linjaan Syyn ja seurauksen kanssa, tuon elämämme perustan Lain kanssa. Tämä on henkinen totuus, mutta totuus, jonka ymmärtäminen ja hyväksyminen on ollut vaikeata ihmisrodulle. Tuo ymmärrys ja hyväksyminen muuttaisi iäksi, ja yhdestä iskusta, suuren määrän tarpeetonta kipua ja kärsimystä tässä maailmassamme.

Vesimiehen energiat, jotka keräävät lisää voimia jokaisen uuden päivän myötä, tulevat tekemään ihmisille helpommaksi nähdä tuon vahingoittamattomuuden tarpeellisuuden. Nämä hyvää tekevät voimat työstävät kohti yhdentymistä ja synteesiä ja siten ne vähentävät tarvetta kilpailulle ja itsekkyyden ilmaisemiselle. Merkit alkavat osoittaa, että ihminen on polullaan.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2010.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun