Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/2002: Vallan lume

Vallan lume

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Joka vuoden alussa ihmiset, lähes kaikkialla, juhlivat tilaisuutta aloittaa alusta ja tekevät lupauksia jonkinsuuntaisista parannuksista. Tämän jännitteiden vuoden käydessä kohti loppuaan, ihmiset voivat etsiä parempia ja konstruktiivisempia tapoja toimia, tapoja jotka muuttavat kaikkien elämän parempaan suuntaan.

Tämänhetkinen kriisien kausi päättyy pian ja sitä seuraa kokeilemisen aika kaikilla ihmisyyden osa-alueilla. Suunnattomia uusia näkymiä avautuu ihmisen tutkittavaksi, kun hän valjastaa ja voittaa ongelmat, jotka vaivaavat maailmaa tänään.

Useimpien mielet on käännettynä kohti maailman tasapainoa uhkaavaa poliittista kriisiä. Tämä on luonnollista ja väistämätöntä. Yhdysvalloissa 11.9.2001 johdosta syntynyt hysteria on levinnyt läpi suuren osan koko maailmaa. Yhdysvaltain presidentin uhitteleva sävy ja puheiden sisältö on sytyttänyt pelon liekkejä, joiden ansiosta tasapainoisen näkemyksen ilmaiseminen on lähes mahdotonta. Ja kuitenkin juuri tasapainoinen arvio on välttämätön oikeiden päätelmien ja vastineiden luomiseksi. Spekulointi ja huhut pitävät tilannetta otteessaan ja kuluttavat odottavan maailman elinvoiman.

Faktoja
Ensiarvoisen tärkeitä ovat oikeat tiedot faktoista. Tämä on kuitenkin vaikeasti saavutettavissa. Niin monesta suusta kuullaan sekavan ja ristiriitaisen äänen huuto, niin monen mielipiteen arvo on nostettu faktan tasolle, että vain harvoja voi kuunnella ja uskoa. Tällaisissa oloissa varovaisuus ja pidättyväisyys ovat viisaita neuvoja.

Tekeillä ja suunniteltuna on laajamittainen toimenpide, jonka lopputulos on harvojen pääteltävissä. Me uskomme, että sen tulokset ovat vaikutukseltaan sekä negatiivisia, että positiivisia: synkän ja rankaisevan tyrannian kitkeminen monien syyttömien hengen hinnalla ja jo nyt kriisissä olevan alueen epävakauden voimistaminen.

Kiihkoilijat
Yhdysvalloissa ja muualla yleinen ääni vaatii varovaisuutta, mutta vaikuttaisi siltä, että se ei ole tarpeeksi voimakas kitkemään presidentin ympärille muodostuneen kiihkoilijoiden ryhmää. He ovat eksyneet vallan lumoon ja vaatii paljon saada heidät järkiinsä. Irakin öljypitoiset hiekat ovat liian houkutteleva kohde heidän rajattomalle ahneudelleen ja halulleen dominoida.

Kuitenkin niiden, jotka vastustavat Irakia vastaan kohdistettua sotaa, tulee jatkaa vastustuksensa julkituomista. Heidän tulee vahvistaa haluaan marssia ja tuoda julki mielipiteensä. Näiden edesvastuuttomien ihmisten on opittava, että maapallo ei ole heidän omaisuuttaansa, ja että heidän vallanpitonsa on mahdollista vain lain sallimissa rajoissa sekä että monet entiset valtakunnat ovat tuhoutuneet samasta syystä.

Tämä välinpitämättömyys maailman mielipiteestä voi kestää vain tietyn ajan. Maailmanlaajuiset tapahtumat, jotka ovat niin erilaatuisia ja nopeasti tapahtuvia, että ne tulevat riisumaan nämä ihmiset entisistä ja kuluneista menneisyyden tavoistaan toimia sekä määräämään heidät tuohon hiljaisesti katoavaan eiliseen.

Suuri Herra, Maitreya, on tulossa julkisuuteen ja näyttää tietä. Älkää olko huolissanne, sillä kaikki tulee olemaan hyvin.

Uusi toivon henki tulee maapallolle.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 2002.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun