Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 6/2014: Uhkapelin elkeitä

Uhkapelin elkeitä

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Aina milloin ihminen ottaa päättäväisen askeleen kohti oikeanlaisia ihmissuhteita, on aina heitäkin, jotka ottavat yhtä päättäväisen askeleen kohti vastakkainasetteluita. Monet työskentelevät ja jopa kuolevat suuremman oikeudenmukaisuuden ja vapauden puolesta, samalla kun toiset voimat uhkaavat rauhaa kyynisillä yrityksillään koota häviävän valtansa rippeet. Samanaikaisesti ihmiskunta kokonaisuutena katselee ja pelosta tärisee, todistaen jo kadonneeksi ja kukistetuksi kuvitellun ikivanhan vihan uusintaesitystä.

Maalaisjärkeä
Myös me, teidän Vanhemmat veljenne, tarkkaavaisesti katselemme tätä vaarallista ja itsekästä suunnitelmaa, mutta me emme pelkää. Tiedämme, että maalaisjärki tulee pakottamaan ainakin jonkinlaisen rauhan hyväksymisen, tilanteessa, jossa voitot ja menetykset jotenkin on tasattu.

Tästä pitäen tämä näytös tulee toistumaan kautta maailman siellä, missä ”suurvallat” pyrkivät ylläpitämään tai jopa kasvattamaan valtaansa, kuitenkin tietäen, että niiden tulee tehdä kaikki varoen ja status quota keikuttamatta.

Rauhaa ja yltäkylläisyyttä
Kuinka pitkään maat voivat pelata tätä hyödytöntä peliään? Ainut järkevä tie on yhdessä toimia yhteisen rauhan ja hyvinvoinnin edestä. Vain tällä tavalla ne tulevat valmistamaan kansansa rauhan ilolle, oikeudenmukaisuuden hyvinvoinnille ja jakamisen autuudelle.

Lähde: Share International -lehti, 06 / 2014.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun