Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2008: Huomisen kaupungit

Huomisen kaupungit

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Jos ja kun marsilainen laskeutuu avaruusaluksellaan Maahan ja katsoo ympärillensä, hänen täytyy varmasti olla hämmästynyt ympäristöstään. Jollei hänen tiensä ole vienyt häntä maaseudulle, hän ihmettelee kuinka Maan ihmiset voivat kestää monien kaupunkien pelkistettyä monotoniaa ja raakaa rumuutta. Minne tahansa maapallolla katsookaan, siltä vaikuttaa, valtavat liikerakennukset, aivan kuten muurahaiskeot, peittävät maaperän ja niiden ympäristön peittävät loputtomissa riveissä lähes identtiset rakennukset, joissa väsyneet muurahaiset toipuvat unessaan. Marsilainen ystävämme tulisi tietysti huomaamaan, että on poikkeuksiakin tähän kaikkialla tavattavaan elämää estävään keskinkertaisuuteen, mutta hän tulisi myös huomaamaan, että ne ovat menneen ajan muistoja, jotka ylpeänä tallennetaan turistien ihailtavaksi samalla kun paikallisväestö joutuu hiljaisena kadehtimaan menoa.

Yllä kuvailtu on tietystikin karikatyyri, muttei Maitreyan toimenpidelistalla oleva kaupunkiemme kaunistaminen ole siellä turhaankaan. Kaupunki on enemmän kuin paikka, missä rahaa voidaan tienata ja tuon työn hedelmistä nauttia. Kaupunki on keskus, magneetti, joka vetää yhteen ihmisryhmiä kohottaakseen ja rikastuttaakseen kaikkien tietoisuuden. Kaupunki on paikka, jossa sen maan sielu, jota se kaunistuttaa, voi ilmetä ja edelleen tehdä kauniimmaksi ihmisten saavutukset kaikkialla. Siksi kaupungin tulisi olla kauneuden tyyssija, monipuolisuuden ja värin koti ja paikka meditoimiselle ja levolle. Se ei saisi olla liian suuri: monet nykykaupungit ovat enemmänkin luotaantyöntäviä, kuin asukkaitansa puoleensa vetäviä. Niiden tulisi olla kaikille avoimia ja kaikille vetoavia ja niiden tulisi jakaa erityiset lahjansa yhtä lailla paikallisille kuin vierailijoille.

Energian keskus

Kaupunki on latautunut energiakeskus, jokainen niistä erilainen ja jokainen niistä ilmentää erilaisia ominaisuuksia tai säteitä. Yhdessä ne muokkaavat maan persoonallisuuden ja mahdollistavat maan sielun ilmentymisen. Kun Maitreya ja Mestarit työskentelevät avoimesti, tiettyjen kaupunkien merkitys tulee olemaan selvempi.

Valon tiede

Suurina ihmisten kerääntymiskeskuksina, kaupungeissa tulee luonnollisesti kukoistamaan tulossa oleva energian tiede. Valon tiede tulee muuntamaan kaikkien maailman kaupunkien ulkoisen olemuksen. Valon energia, suoraan auringosta, tulee virtaamaan eri kokoisiin kerääjiin ja taas ulos niistä, samalla kun Muodon Voima tulee määräämään taltioitavan ja tarvittavan energian luonteen.

Tulee eittämättä viemään vuosia, muuttaa tämän päivän kaupungit niiksi kauneuden keskuksiksi, jotka niistä tulee tulemaan. Kuitenkin ihmisten on voitava kuvitella, että tuollaisia kaupunkeja voidaan ja tullaan rakentamaan ja että nykyisiä kaupunkeja tullaan jälleenrakentamaan sellaisiksi. Maan väestömäärän laskiessa, ja niin tulee tapahtumaan, kaupungit tulevat saavuttamaan niiden parhaan mahdollisen koon ja ne tulevat kukoistamaan.

Lähde: Share International -lehti, 05 / 2008.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun