Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2002: Päätöksenteon aika

Päätöksenteon aika

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Benjamin Cremen pyynnöstä tämä, hänen Mestarin sanelema teksti julkaistaan myös Share sivustoilla

Maailma on vakavassa kriisitilassa, joka suuressa määrin johtuu Yhdysvaltain presidentin vasteesta syyskuun 11. terroristihyökkäykseen. Sota Afganistanissa ja viimeaikainen väkivaltainen kuohunta Israelissa ovat seurauksia, kuten myös ehdotettu hyökkäys Irakiin. Pohjana kaikille näille tapahtumille on kalavelkojen maksu.

Tällainen lapsuuteen kuuluva käytös on kunniaton ja vastuuton tapa toimia tilanteissa, jotka uhkaavat koko maapallon hyvinvointia. Mestarit eivät tue terrorismin hyväksymistä, mutta tapa jolla Afganistanin vastine hoidettiin ja jolla tilannetta Lähi-idässä hoidetaan, ei ole meidän makuumme. Niissä ei millään lailla ole otettu kantaa terrorismin syihin (köyhyys, turhautuneisuus ja epätoivo) ja ne ainoastaan jatkavat väkivallan ja julmuuden kierrettä. Itsesäälin ja loukatun ylpeyden tuoksinassa Yhdysvallat on unohtanut viisauden, varovaisuuden ja suhteellisuudentajun.

Israel omalla suunnallaan on, tavoilleen uskollisesti, ylireagoinut itsemurhapommituksiin, käyttäen verukkeena ”sotaa terrorismia vastaan” oman tahtonsa läpiviemiseksi. Hra. Arafatin häpeämätön ja alentava ajojahti ei ole kunniaksi Israelin armeijalle eikä Israelin johdolle. Juuri Israelin kansan, enemmän vielä kuin muiden, tulisi ymmärtää sorrettujen kokema ahdistus.

Poliisit
Milloin nämä ihmiset tulevat oppimaan, että maapallo kuuluu kaikille? He eivät ole hallitsijoita, eivätkä poliiseja, joilla omaisuutensa tai voimansa vuoksi olisi oikeus kontrolloida muita. Kun he jakavat omaisuutensa yleiselle hyvälle, he tulevat näkemään lopun terrorismille ja voivat taas nukkua yönsä levollisesti. Varakkaat ihmiset, jotka pyrkivät johtamaan maailmaa harvojen eduksi, ovat juopuneet vallasta, jota he käyttävät sitä ansaitsematta.

Käy aina vaan selvemmäksi, että maailmaan tarvitaan viisaampia johtajia, joiden ääntä kuunnellaan usealta taholta. Tällainen ääni, Maitreyan ääni, tullaan pian kuulemaan ylitse koston ja vihan huutojen. Pian maailma tulee heräämään hänen läsnäololleen keskuudessamme ja ihmisille tullaan tarjoamaan suuri valinta. Siksi nyt on ihmiskunnan suuri koetinaika. Siksi nyt on aika valintojen, aika ennenkokematon.

Kun ihmiset ymmärtävät tämän, he ryntäävät Maitreyan joukkoihin ja tekevät julki vaatimuksensa oikeudenmukaisuudesta ja vapaudesta. He tulevat osoittamaan halunsa jakaa ja palvella ja tulevat siten uudistamaan tämän maailman.

Näin tulee olemaan ja tällä tavoin ihminen tulee uudestaan lunastamaan ikiaikaisen valansa ja tulee seuraamaan jalanjälkiänsä takaisin jumaluuteen.

Lähde: Share International -lehti, 05 / 2002.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun