Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2022: Kaaoksen loppu

Kaaoksen loppu

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun maailmaa tarkastellaan tiedon kirkkain silmin, tarkkanäköiselle katsojalle paljastuu näkemys, joka on täysin erilainen kuin useimpien tarkkailijoiden näkemys. Suurimmalle osalle tämä on kaaoksen vallassa oleva maailma, jolle on ominaista sota, tulva ja rutto. Miljoonien sydämissä vallitsee kauhu. Maailma tuntee toki nykyään kaikki nämä katastrofit - ja monet kärsivät niiden seurauksena raskaasti - mutta terrorin ja tuskan takana on kasvava toivon tunne siitä, että asiat muuttuvat parempaan suuntaan, että tämä ajanjakso on väliaikainen eikä kestä ikuisesti. Niinpä monilla alueilla myllerrys on suurinta, vaikeudet ovat akuutimpia ja vaikeimmin siedettäviä.

Kaiken sen takana, loputtoman ja järjettömän tuhon takana, tämä maailma on heräämässä pimeästä ja unien täyttämästä unesta, josta herääminen on äärimmäisen vaikeaa ja traumaattista. Uudet ja voimakkaat energiat herättävät ihmiskunnan toimimaan enemmän kuin koskaan ennen, ja kuten aina tällaisessa tilanteessa, ensimmäiset reaktiot ovat vaihtelevia: kaoottisia ja tuhoisia, joita seuraa uusi ja korkeampi rytmi, joka vähitellen pakottaa itsensä kokonaisuuteen.

Me, jotka katsomme elämää ulkoisten muotojen ja tapahtumien taakse, tiedämme varmasti, että tämä vaikea ajanjakso on lähes ohi, että niin monien kaipaama vakaus ja rauhallisuus on melkein käsillä ja että ihmiskunta on heräämässä virkistyneenä ja uudistuneena pitkästä, pimeästä yöstään.

Näin maailma on nyt valmis Kristuksen jälleennäkemiseen. Näin ihmiset ovat nyt valmiita siihen, mitä hänellä on annettavaa.

Kun Hän tuli aiemmin opetuslapsensa Jeesuksen kautta, ihmiset eivät olleet valmiita vastaamaan Hänen opetukseensa. Nykyään, vuosisatojen kärsimyksen, koulutuksen ja kokemuksen myötä, ihmiset ovat valmiita ymmärtämään Hänen opetuksiaan ja toimimaan niiden mukaan. Hän tulee opastajana; hän täyttää tehtävänsä opettajana, ei pelastajana.

Pian se, jota maailma odottaa, ilmestyy ja näyttää itsensä kaikkien nähtäväksi. Pian ihmiset käyvät vuoropuhelua Korkeamman Itsensä kanssa ja tekevät valintansa elää tai kuolla. Näin näytellään tämän ajan suurta draamaa.

Vaikka ihmiset tietävätkin sen vain vähän, loppu on tiedossa alusta alkaen, ja he voivat olla varmoja järjen ja totuuden lopullisesta voitosta.

Maitreya käyttää merkkinä romahtavia pörssejä, ahneuden pelisaleja; sitten Hän astuu avoimesti maailman areenalle ja esittää asiansa oikeudenmukaisuuden ja vapauden, jakamisen ja terveen järjen puolesta.

Ihmiset voivat hyvin arvioida itseään ja prioriteettejaan, pyrkimyksiään ja arvojaan, sillä heidän tulevasta päätöksestään riippuu maailman tulevaisuus, ihmiskunnan hyvinvointi ja heidän välitön roolinsa Jumalan suunnitelmassa.

Me, Valvojat, Vanhemmat veljenne, odotamme luottavaisin mielin ja ilolla oikeudenmukaista päätöstänne ja tulevaa kunniaanne.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2022.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun