Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 3/2007: Valon voimien koolle saapuminen

Valon voimien koolle saapuminen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Tärkeitä asioita tapahtuu nyt kautta maailman. Ihmiset kaikkialla tulevat olemaan ihmeissään niistä tulevista tiedoista. Näihin sisältyy havaintoja, ennen näkemättömässä määrin, lähiplaneetoiltamme peräisin olevista avaruusaluksista, erityisesti Marsista ja Venukselta olevista.

Koskaan aiemmin ei ole nähty mitään vastaavaa, kuin mikä tämä kohonneen aktiviteetin aika tulee olemaan. He, jotka ovat itsepintaisesti kieltäytyneet vakavissaan uskomasta tähän ilmiöön, tulevat huomaamaan sen olevan vaikea kieltää. Yhä enenevät kertomukset kontakteista näiden alusten matkustajien kanssa tulevat osaltaan lisäämään todisteita niiden olemassa olosta. Kaikenlaisten ihmeellisten tapahtumien määrä ja monimuotoisuus tulee jatkumaan sekä lisääntymään. Ihmismielet tulevat olemaan neuvottomia ja ällistyneitä näiden ihmeiden edessä ja tämä saa ihmiset pohtimaan syvästi.

Ihmeiden täyttämä

Tähän ihmeiden täyttämään ja ihmettelevään maailmaan Maitreya tulee hiljaisesti astumaan ja aloittamaan avoimen työskentelynsä. Häntä tullaan pyytämään kumoamaan ihmisten epäilykset ja pelot ja selittämään nämä ihmeelliset tapahtumat ja Hän tulee takaamaan niiden todenperäisyyden. Nämä erityislaatuiset tapahtumat tulevat jatkumaan keskeytymättöminä ja ne tulevat saamaan monet ennustamaan maailmanloppua. Kuitenkin Maitreya tulee jatkamaan omaan yksinkertaiseen tapaansa ja Hän tulee tulkitsemaan nuo tapahtumat toisella tavoin.

Täten Maitreya tulee kannustamaan ihmisiä näkemään elämän huimaava laajuus ja syvyys ja sen monet kerrokset, joista ihminen ei toistaiseksi tiedä juuri mitään. Hienovaraisesti Hän tulee tutustuttamaan ihmiset olemassaolomme perustavaa laatua oleviin totuuksiin, olemassaoloamme ohjaaviin lakeihin ja niiden lakien puitteissa tapahtuvan elämisen myötä saavutettaviin etuihin. Hän tulee tutustuttamaan ihmisen aurinkokuntamme valtavuuteen ja Hän tulee osoittamaan, että, ajan myötä, ihminen tulee valloittamaan ajan ja avaruuden. Hän tulee kehottamaan ihmisiä etsimään ongelmiensa ratkaisuja sisältään ja ulkopuoleltaan ja samalla todentamaan ikuisen yhteytensä toisiinsa ja kosmokseen. Hän tulee muistuttamaan ihmiskuntaa sen pitkästä historiasta ja niistä monista vaaroista, joista se on selvinnyt. Hän tulee kylvämään luottamuksen siemenet menneelle pohjaavaan ihanaan tulevaisuuteemme ja Hän tulee toimimaan ihmisen pyhyyden takuumiehenä. Hän tulee osoittamaan, että elämän polku, evoluution matka, käy erehtymättä ylöspäin ja iäti eteenpäin ja että yhdessä veljinä ja sisarina sitä kulkien on tavoista varmin sekä eniten ilon valaisema. Etsikää siis, Maitreyan esille astumisen merkkejä, kertokaa niistä muillekin ja siivittäkää veljienne toivoa.

Lähde: Share International -lehti, 03 / 2007.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun