Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 6/2007: Muuntuminen

Muuntuminen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Ei tule yllätyksenä saada tietää, että todellinen Irakin sodan siviilikuolonuhrien lukumäärä on nyt jo yli 800.000, kun enemmän tai vähemmän haavoittuneiden lukumäärä on vähintään miljoona. Kuinka pitkään vielä voivat miehitysvaltiot salata nämä tiedot kansalaisiltaan? On sanomattakin selvää, että omien tarkoitusperiensä toteuttamiseksi nuo valtiot tekevät kaiken voitavan salatakseen ja vähätelläkseen nämä kauhistuttavat tuhon luvut. Siksi ei olekaan ihme, että miljoonat irakilaiset ovat paenneet maastaan. Onko siis yllättävää, että pian Irakin miehitys tullaan tunnustamaan viime aikojen suurimmaksi katastrofiksi: laittomana, tarpeettomana ja äärimmäisen ylimielisenä?

Samalla kun maailma odottaa, Amerikkalaiset ja Britit yrittävät irroittaa itsensä luomastaan vyyhdestä, niiden jäljellä olevilla uskottavuuden ja arvokkuuden rippeillä. Selvästikään voitonviirit eivät kuulu asiaan. Sodan totuus on kuoleman, kärsimyksen ja vallan väärinkäytön muisto.

Särkyneet muurit

Tällä välin jälleenrakennuksen voimat ovat aloittaneet työnsä korjata särkyneet muurit; fyysiset Irakissa ja psykologiset muualla. Maailma odottaa malttamattomana tästä onnettomasta tapahtumasarjasta kumpuavaa tulosta, siltikin, jotkut sanoisivat, että joidenkin odotukset ovat ennalta-arvaamattoman korkealla, ja hyvästä syystä. Jospa ihmiset vain tietäisivätkin, että maailma on varustautumassa suureen muutokseen, joka tulee korjaamaan, ei vain Lähi-Idän vääryydet, vaan myös itse Maan vaarat ja onnettomuudet.

Ovi

Maitreya kolkuttaa äänekkäästi ovella. Tuo ovi, pian, tulee aukeamaan ja Rakkauden Ruhtinas tulee astumaan esiin tuoksinaan. Kun ihmiset näkevät Hänet, he tulevat olemaan ällistyneitä Hänen sanojensa yksinkertaisuudesta, mutta myös Hänen puheidensa selkeydestä. Hänen viisautensa tulee tasaveroisesti ilahduttamaan ja hämmästyttämään, vetäen Hänen puoleen Häntä seuraamaan valmiit ja maailman jälleenrakentamiseen valmiit. Hänen nimensä on Urheus, ja yhtä lailla Tarkoituksenmukaisuuden Voima. Suuri Herra tulee ennennäkemättömin voimin varustettuna, valmiina kamppailemaan kaiken sen kanssa, mikä väheksyy ja vahingoittaa ihmisiä.

On monia, jotka hymyilevät tälläisen Olennon läsnäololle keskuudessamme, mutta pian kaikki tulevat tietämään näiden sanojen todenmukaisuuden ja kaikki tulevat ottamaan paikkansa Hänen puolellaan tai Häntä vastaan. Täten Suuri Herra tulee asettamaan ihmisten valittavaksi olemassaolon kysymyksen. Hän tulee osoittamaan, että syvimmillään ihmiset ovat yksi, riippumatta väristänsä tai taustastansa, ja että Maan antimet kuuluvat kaikille ja että tuon antimen jakaminen on ihmisen tulevaisuuden avain. Vain jakaminen ja sen muassaan tuoma oikeudenmukaisuus tarjoavat ihmisille toivon. Vain jakamisesta työstetty oikeudenmukaisuus tulee lopettamaan sodan ja terrorismin uhat. Vain jakaminen ja oikeudenmukaisuus voivat saattaa ihmiset siihen veljeyteen, joka on heidän todellinen perimänsä. Kun ihmiset näkevät tämän, he tulevat nousemaan haasteen edessä ja he tulevat voittamaan meitä nyt vaivaavat ongelmat yksi kerrallaan.

Maitreyan Valo tulee tukemaan ja tasapainottamaan ihmisiä heidän innokkuudessaan muutoksiin, jotka väistämättä seuraavat ja, oikeassa järjestyksessä, maailma tulee uusiutumaan. Näin tulee olemaan.

Lähde: Share International -lehti, 06 / 2007.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun