Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 6/2005: Ihmisen perintö

Ihmisen perintö

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun pöly laskeutuu nykyisen maailmantilanteen jälkeen, erittäin mielenkiintoinen kuva tulee havainnoivan katselijan nähtäväksi. Se tulee olemaan kuva, joka monin tavoin tulee olemaan vastakkainen tämän päivän yleisille käsityksille ja epäilyksille. On totta, että on olemassa monia vaarallisia jännitteitä ja jakolinjoja, jotka vaativat huolellisuutta ja näkemystä selkiytyäkseen. On myös monia ongelmia, jotka uhmaavat ihmisen viisautta voittaa ja jotka vaativat täysin uudenlaisen, toistaiseksi uupuvan, lähestymistavan. Yhtä kaikki on monia kehityksen merkkejä ja ihmisen uuden oivaltamisen merkkejä, sekä monia esimerkkejä uudesta ja kypsästä viisaudesta kohdata ihmisiä ympäröivät vaikeudet ja epävarmuustekijät. Elämän panoraama ei ole yksiulotteinen eikä litteä, vaan se on muuttuva kenttä kerrostuneita tapahtumia liikkumassa samanaikaisesti ja moniin suuntiin.

Täten on välttämätöntä havainnoida pääasiallisia ja yleisiä trendejä ymmärtääkseen ajan todelliset tapahtumat. Kyetessään tekemään niin, erilainen kuva muodostuu nykyisestä maailman näyttämöstä ja sen todennäköisestä tulemasta.

Kehitys
Me uskomme, että tulevaisuus, toisin kuin monet pelkäävät tänä päivänä, suo ihmisille sen rodun tähän asti kokeman suurimman mahdollisen kehityksen ja tietoisuuden kasvun mahdollisuuden. Mitään tulevan mahdollisuuden vertaista ei ole koskaan suotu ihmiselle. Koskaan aiemmin eivät niin monet ole olleet valmiita reagoimaan tuohon autuaalliseen aikaan. Koskaan aiemmin emme Me, teidän Vanhemmat Veljenne, ole olleet niin varmoja tapahtumien kulusta ja niin päättäväisinä työskentelemään ihmisen kanssa ja auttamaan häntä kaikkine keinoinemme.

Me lähestymme tehtäväämme, emme kevytmielisesti, vaan kevein sydämin ja innokkain mielin, tullessamme elämiinne opettamaan ja huolehtimaan. Me kutsumme teidät kuulemaan sanottavamme ja työskentelemään kanssamme teidän vuoksenne. Tällä tavoin teette vähemmän virheitä ja vältätte umpikujat. Täten tulee muutoksen työ ja jälleenrakentaminen olemaan esteetöntä ja varmaa ja täten voivat kaikki ihmiset hakea paikkansa rinnaltamme sekä oppia rauhan ja rakkauden taiteen.

Emme astu elämiinne vain ihmisen ohjaamiseksi, vaan myös askeleena oman kehityksemme polulla ja siltikin Meidän pääasiallinen panoksemme tulee olemaan auttamaan ihmisiä voittamaan entisen vaikeudet ja virheet sekä hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla uuden aikakauden ihmiselle suomat mahdollisuudet. Me uskomme vakaasti, että ihminen vuorostaan tulee osoittamaan olevansa neuvokas ja tilanneherkkä oppilas, ja että tuomamme viisauden sekä tiedon valo tulee löytämään kaiun ihmisen mielissä ja sydämissä ja että kun Oikeudenmukaisuus on tuonut siunatun Rauhan, ihmiset tulevat taas heräämään ikiaikaisille totuuksille sekä näkemään ihmiskunnan Yhtenä, nyt ja ainiaasti, ja että seuraten tuota viittaa ihmiset tulevat nopeasti ja ilolla muuttamaan itsensä elämän rakenteen siksi loisteliaaksi näkemykseksi, jonka Me tiedämme olevan ihmisen perintö.

Lähde: Share International -lehti, 06 / 2005.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun