Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 6/2011: Tulevaisuuden tavat

Tulevaisuuden tavat

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Muutaman vuoden kuluttua tämän hetkinen vaikeuksien ja stressin aika tulee reilusti lientymään. Kulisseissa moni asia muuttuu. Moni niistä voimista, jotka saavat aikaan tämän päivän vastakkainasettelut ja vaikeudet ovat heikentymässä ja niiden tilalle on tulossa ihmiselle kertakaikkisesti suotuisammat voimat. Niin monet eri energiat ja niiden energioiden eri suunnat vaikuttavat samanaikaisesti tällä hetkellä, että on vaikeata varmasti sanoa milloin muutos alkaa, mutta ei viene kauempaa kuin kaksi vuotta, kun tuon muutoksen ensimmäiset selkeät merkit ovat näkyvissä. Tulee seuraamaan muutoksen ajanjakso, jollaista harvat olisivat voineet kuvitella mahdolliseksi niin lyhyessä ajassa: tämän hetkinen vapauden vaatimusten aalto ja vaatimus saada vaikuttaa omaan kohtaloonsa, jotka ovat niin voimakkaasti ilmentyneet Lähi-Idän ihmisissä, tulee pyhkimään kautta maailman osuen maahan toisensa jälkeen, isoihin ja pieniin. Näin tulee ihmisten ääni kasvamaan aina vain voimakkaammaksi ja kaunopuheisemmaksi. Aina vain useampi mies ja nainen kaikkialla tulee ymmärtämään selkeästi omat tarpeensa sekä vastaanpanemattoman voimansa vaatia synnyinoikeutensa.

Väistämättä jotkin maat tulevat kokemaan muutokset helpommaksi aikaansaada kuin toiset. Jotkin tulevat huomaamaan, että ryhmät, jotka vuosisatojen ajan ovat rakentaneet rahan linnakkeitaan ja käyttäneet valtaa, tulevat vastustamaan tuon yliaseman luovuttamista, mutta muutoksen voimat tulevat kasvamaan niin vastustattomaksi ja niin vaativiksi, että myös nuo ryhmät tulevat olemaan pakotettuja muuttamaan suuntaansa ja mukautumaan ihmisten vaatimuksiin.

Uusi yhteiskunta

Näin uusi yhteiskunta tulee kehittymään merkittävällä nopeudella. Yhteiskunta, joka pitää pyhänä kaikkien ihmisten itsemääräämisoikeutta, demokraattisia oikeuksia osallistua yhteiskunnan toimintaan ja tulevaisuutensa muokkaamiseen; heidän oikeutensa riittäviin asumisoloihin, terveydenhuoltoon ja koulutukseen. Ennen kaikkea, ihmiset tulevat vaatimaan oikeuttaan asua rauhassa.

Maitrteya tulee ylläpitämään ihmisiä heidän vaatimuksissaan oikeudesta ja vapauksista ja Hän tulee magnetisoimaan jokaisen heidän pyrkimyksensä. Aivan kuten Hän teki Kairossa, Hän tulee olemaan kaikkien niiden joukoissa, jotka rauhanomaisesti sekä kunnioittaen jokaista ryhmää ja uskontoa vaativat oikeuksiansa, ilman katkeruutta ja ilman kilpailua. Näin ihmiset tulevat ymmärtämään tulevaisuuden tavat, ainoat tavat, jotka tulevat takaamaan tuon tulevaisuuden, joka jaetaan kaikkien kesken ilman jakolinjoja.

Lähde: Share International -lehti, 06 / 2011.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun